Kes annab 10-le põhialgatuse uue koroonviiruse vältimiseks

Väljalaske kuupäev:2021-01-16

Regulaarsel pressikonverentsil 28-ndal võttis Maailma Terviseorganisatsiooni peadirektor Tan Desai kasutusele kümme põhilist isiklikku ennetusmeedet uue koroonviiruse vastu, sealhulgas puhastades regulaarselt käsi ja pindu, vältides reisi palaviku või köha ajal jne.

Tan Desai ütles pressikonverentsil ühel ja samal päeval, " Epideemia ohjeldamine algab sinu poolt. " Jah.Kes annab 10-le põhisoovituse uue koroonviiruse vastu suunatud isiklike ennetusmeetmete kohta.

1000.jpg

Al Yiyi tehnoloogia tuletab teile soojalt meelde, et talvekaitset ei saa eirata.Me peaksime hoidma head harjumust kanda maske ja vältida kogunemist rahva seas.Algne mori elektriline respiraator võtab kasutusele neli filtrikihti, filtrikiirus on sama suur kui 98.4%, elektriline õhuvarustus ei lämbu, kaitseefekt on hea ja ohutus on tagatud!

Kõigepealt peske käed regulaarselt alkoholi baasil käte desinfitseerimisvahendiga või seebi ja veega.See on üks viiruse leviku viise, kuidas käed puudutavad saastunud pinda või patsienti\35;39;s nägu.Seetõttu võib käte puhastamine vähendada viiruse edasikandumise riski.

Teiseks kasutage desinfitseerimisvahendit, et puhastada regulaarselt esemete pinda, nagu köögilauad, toolid ja lauad.

Kolmandaks uurida ise NCV pneumoonia asjakohaseid teadmisi, kuid tagada, et teave pärineb usaldusväärsetest allikatest, nagu kohalikud või riiklikud rahvatervise asutused, kes veebilehed ja kohalikud tervishoiutöötajad.Enamikul inimestel, esmased sümptomid nakatumine uue coronavirus on palavik ja kuiv köha, mitte nohu nina.Enamik nakatunud patsientidest on kerged ja võivad paraneda ilma erilise hoolitsuseta.

Neljandaks väldi palavikku või köha.Kui jääte lennu ajal haigeks, teavitage sellest viivitamatult meeskonda.Pöörduge kohe pärast koju naasmist meditsiinipersonali poole ja öelge neile, kus\35;101; nad on olnud.

Viiendaks, köhimisel või aevastamisel, kattevarrukatega või koega.Kui kude on ära kasutatud, viska see kohe suletud prügikasti ja siis pese käed.

Kuuendaks, 60aastastel või kardiovaskulaarse haigusega, hingamisteede haigusega, diabeediga ja muude põhiliste haigustega inimestel võib pärast uue koroonviiruse nakatumist olla suurem raske haiguse oht.Need inimesed peaksid võtma täiendavaid ennetavaid meetmeid, näiteks vältima ülerahvastatud kohtadesse või kohtadesse minekut Where nad võivad patsientidega suhelda.

Seitsmendaks, kui tunnete end ebamugavalt, jääge palun koju ja helistage oma arstile või kohalikule meditsiinipersonalile, kes küsib teie sümptomite kohta, wher&35101; olete olnud ja kellega olete ühendust võtnud.See aitab saada õigeid nõuandeid või pöörduda suuniste kohaselt õigete meditsiini- ja tervishoiuasutuste poole ning vältida teiste nakatumist.

Kaheksandaks, kui sa oled haige, siis sa peaksid jääma koju, süüa ja magada eraldi oma pere, ja kasutada erinevaid lauanõud.

Üheksandas, kui teil on õhupuudus, pöörduge kohe arsti poole.

Kümnes, on normaalne ja mõistetav tunda ärevust epideemia ajal, eriti kui elada riigis või kogukonnas, mida epideemia mõjutab.Palun õppige tundma meetmeid epideemia vältimiseks ja ohjeldamiseks meie kogukonnas ning arutage, kuidas tagada ohutus töökohal ja koolis.

Samuti rõhutas Tan Desai, et kes annab üldist juhendamist, ja üksikisikud peaksid järgima oma riigi juhiseid ja konsulteerima kohalike tervishoiutöötajatega.

谱盾Q5PRO智能电动口罩宣传视频.png

Q5pro intelligentne elektriline mask reklaamvideo.png


Saatke sõnum sellele tarnijale

  • Et:
  • Huizhou Aideyi Electronic Technology Co. , Ltd.
  • *Sõnum:
  • Minu meiliaadress:
  • Telefon:
  • Minu nimi:
Ole ettevaatlik:
Saatke pahatahtlikku kirja, teatati korduvalt, külmutaks kasutaja
See tarnija võtab ühendust 24 tunni jooksul.
Selle toote kohta pole praegu päringuid.
top