Mänguasjade tegemise keskus võtab majanduskasvu nimel suuri uuendusi

Väljalaske kuupäev:2021-03-02

1.jpg Redaktor&\35;39;märkus:   Hiina avaldas pühapäeval üksikasjaliku kava, et muuta Lõuna-Shenzheni linn Guangdongi provintsis demonstratsiooni katsepiirkonnaks sotsialismi, millel on Hiina omadused.Kava kattub Shenzhen&\35;39;s. 40nes aastapäev, mis tähistab nime all Hiina&\ 35; 39; esimene spetsiaalne majandustsoon, mis tähistab riiki ja 35; 39; viimane samm linna julgustamiseks tegema julgemaid reforme ja toimima eeskujuks teistele riigi piirkondadele.Shenzhen on üks esimesi nelja 1980.?nimetatud SEZ-kava on Zhuhai ja Shantou Guangdongi provintsis ning Xiameni provintsis Fujiani provintsis?riigi osa\ 35; 39; reformi ja avause ajend, et ergutada majandust ja suurendada välisinvesteeringuid.Selles eriseerias jagame lugusid ja kogemusi, mis näitavad märkimisväärset edu, mida saavutati esimese portsjoni Hiina&\35;39; s SEZde puhul viimase 40 aasta jooksul. 5f8515bda31024adbd99a0db.jpeg

Ettevõtted loovad tugevamaid sidemeid internetipõhiste kauplemisplatvormidega, arendavad uusi tooteid

Nagu laps, Zhan Kada oli arenenud kirg mängida hoone plokid pärast tema isa tõi need tagasi ülemere ärireis 1994.

" Mu isa oli siis inspireeritud looma originaalset Hiina ehitusmarki, " ütles Zhan, Guangdong Qman Toys Industry Co Ltd peadirektor.

Enne Qman’i loomist oli hooneploki kaubamärgi Zhan&\#39 is a juba omanud plastikust vormivabrikut Chenghai piirkonnas, Shantou s, Guangdongi provintsis, mis on üldtuntud ühe Hiina ja\3539-na.

Tehas, mis asutati 1984-neli aastat pärast Shantou erimajandustsooni loomist, oli algselt keskendunud mänguasjade hallituse töötlemisele.

" Ajal, mil turu nõudlus kvalifitseeritud mänguasjade järele ületas 1980ndatel pakkumise, oli meil palju võimalusi hakata tegema mänguasju ja nendega seotud töötlemisettevõtteid, " ütles Zhan.

Äriühingu&\#39 äritegevuse ümberkujundamine lihtsalt töötlemisest kuni oma kaubamärgi loomiseni aitas oluliselt suurendada ettevõtja Qman&\35;s turujõudlust vastavalt Zhan'ile.

" Kui me tegelesime lihtsalt mänguasjade kokkupanemisega, olid tellimused tegelikult klientidelt.Pärast\35;103; meie oma kaubamärk, ettevõte&\#39;kogu äri muutus-alates projekteerimisest, tootmisest ja müügist; " ütles Zhan.

Pärast aastatepikkust innovatsiooni ja turu laienemist on äriühingust saanud üks juhtivatest plastist ehitusplokkide tootjatest omamaisel turul, kusjuures üle 30-le provintsile, omavalitsustele ja autonoomsetele piirkondadele müüakse rohkem kui 20 seeriat.

Äriühing realiseeris 2019-ndatel aastatel 123 miljonit jüaani ($18.16 miljonit), müües oma uuenduslikke tooteid ka rohkem kui 40-le riigile ja piirkonnale.

" Oma kaubamärgi loomisega võiksime investeerida rohkem innovatsiooni ja turu edendamisse, mis on lõpuks aidanud suurendada ärikasumit, " Zhan ütles.

Qman&\#39; viimase aastakümne jooksul toimunud kasv peegeldas tuhandeid kohalikke mänguasja firmasid ja\\ 35; 39; areng Shantou s alates töötlemisest kuni loomiseni.

Alates 1980ndatest on Chenghai piirkonnas registreeritud 16,410 mänguasja-ettevõtteid, mille tööstuslik toodang on 2019-s 58 miljardi jüaani toodang, mille puhul võetakse arvesse riigi 21.8 protsenti#39;s kokku, vastavalt Chenghai mänguasjatööstuse ühendusele.

Tuginedes mänguasjatööstusele, Shantou&\ 35; 39; kohalikule omavalitsusele on kohaliku omavalitsuse s õnul välja töötatud 12.5 protsendi keskmine aastane kasvumäär 1980–269.41 miljardi yuani kohta.

" See oli tohutu muutus alates 1980s?me kasvasime väiksest plastmassist tehasest kuni globaalse mänguasjavalmistajani.Meie, mänguasjafirmad, keskendume rohkem innovatsioonile, et teha tulevastel aastatel jätkusuutlik ettevõtluse kasv, " Zhan ütles.

Zhani sõnul on äriühing?kes on investeerinud ligikaudu 20%oma teadus- ja arendustegevusest? teeb rohkem jõupingutusi täiskasvanute mänguasjade tootmiseks, sest välismaistel ja kodumaistel turgudel on suur nõudlus selliste toodete järele.

" On olemas turusuundumus?rohkem täiskasvanuid on hakanud ostma mänguasju, kui nad otsivad lapsepõlvemälestusi uuesti läbi elada, " Zhan lisas.

Kuna COVID-19 pandeemial on olnud suur mõju ekspordile juba käesoleva aasta algusest peale, ütles Zhan, et ettevõte peab oma äri omamaisele turule viima.

" Oleme arendanud tugevamaid suhteid internetipõhiste kauplemisplatvormidega, mis pakuvad viimastel kuudel kodumaistele ostjatele innovatiivsemaid tooteid ja teenuseid, " ütles Zhan.

Üha enam kohalikke mänguasjavalmistajaid on taasalustanud täielikku tootmist, vastavalt Chenghai tööstusele ja infobüroole.

Chenghai&\#39; mänguasjasektori tööstuslik väärtus on esimese poolaasta jooksul ületatud 13.5 miljardi yuani väärtuses, büroo arvates 5%-protsendiline 5%aastas.

Piirkond\#39; mänguasjade eksport kasvas ka 8.5 protsenti aastast aastasse 2.68 miljardini yuani esimese kuue kuu jooksul.

" Suuremat tööstuslikku väärtust ja eksporti ajendasid peamiselt innovaatilised pingutused, mis aitasid lõpuks suurendada mänguasjatoodete lisandväärtust; " Wang Chubin, Chenghai piirkonna ülem.


Saatke sõnum sellele tarnijale

  • Et:
  • Jiangmen Billow Peak Technology Co., Ltd.
  • *Sõnum:
  • Minu meiliaadress:
  • Telefon:
  • Minu nimi:
Ole ettevaatlik:
Saatke pahatahtlikku kirja, teatati korduvalt, külmutaks kasutaja
See tarnija võtab ühendust 24 tunni jooksul.
Selle toote kohta pole praegu päringuid.
Jiangmen Billow Peak Technology Co., Ltd.

Töö nimetus: Sales Manager

Osakond: Sales Department

Ettevõtte telefon: +86 13430862828

E-post: Võta meiega ühendust

Mobiiltelefon: +86 13430862828

Veebisait: billow.estb2b.com

Aadress: No. 11 Gaoxin East Road, High-tech Zone ,Jiangmen City,Guangdong ,China

Smart telefoni vaatamine, Bluetooth-kell
Täisekraan nutikas telefon
Elutuba super lahe kala paak
Naiste ultra pikkad seksikas ripsmed
Toiteväärtuslik super-vitamiin C juustu joomine
Mugav väljas laud
Ultra-arukad värviprinterid
Väli suur fänn
Premium punane vein
Väga väike mugav USB-salvestuskett
top