monokristallilise räni, polükristallilise räni ja amorfse räni vahe päikesepaneelides

Väljalaske kuupäev:2021-01-18

Mis puutub päikesepaneelide päikeseelementide tehnoloogiasse, siis on turul põhimõtteliselt kolm tüüpi, mida on võimalik leida: amorfne vs monokristalliline vs polükristalliline päikesepaneel.

Siin selgitame lühidalt kummagi plusse ja miinuseid, nii et saate teha teadliku otsuse mono- või polü- või amorfsete paneelide saamiseks.

Päikesepaneelide võrdlus: amorfne vs. monokristalliline vs. polükristalliline päikesepaneelide tehnoloogia

zmkm-800_800 (34).jpg

Polükristalsed päikesepaneelid

Polükristalsed rakud on tavaliselt leitud keermestatud paneelides.Need on vähem tõhusad kui monokristallilised päikeseelemendid ja vajavad sama väljundi jaoks suuremat pindala.

Ühekristalsed päikesepaneelid

Mono rakud on leitud ka raiped paneelid.Need on tõhusamad kui polükristallilised rakud ja võivad olla sama väljundi jaoks väiksemad.

Kristalsed paneelid peavad olema päikesega nii risti kui võimalik, et saavutada parim jõudlus.Kristalsed paneelid ei toimi nii osaliselt (võrreldes amorfsete rakkudega) ja kaotavad järk-järgult väikese osa väljundist, kui temperatuur tõuseb üle 25 C.

Siin võib leida põhjalikuma võrdluse mono ja polü päikesepaneeli vahel.

Amorfsed päikesepaneelid

See hõlmab lühidalt monokristallilist ja polükristallilist päikesepaneeli.Nüüd amorfne.Amorfsed rakud pakuvad suuremat efektiivsust kui kaks teist.Nad on täna turul teie kõige efektiivsem rakk, kuigi nad vajavad kaks korda rohkem pinnapinda sama võimsuse saamiseks kui monokristalliline tekk või paneel.Siiski on nad paindlikumad ja suudavad kõrgemat temperatuuri paremini käsitleda.

Amorfsed elemendid on valmistatud peenest ränikihist, mis võimaldab päikesepaneelidel olla paindlikumad ja seega kerged.

Amorfsed rakud peavad vastu kõrgematele temperatuuridele, ilma et see mõjutaks väljundit, võrreldes polü- või monokristalsete elementidega.

Amorfsed elemendid toimivad madalates valgustingimustes paremini kui isegi kõige tõhusamad monokristallilised paneelid.See on sellepärast, et nad suudavad absorbeerida laiema ribaga visibl valgusspektri tõttu uni-solar triple junction rakutehnoloogia.

Nii et see oli meie lühike allakäik amorfsetest vs monokristallilistest ja polükristallilistest päikesepaneelidest.Vaadake meie põhjalikumat teaduslikku seletust eri tüüpi päikesepaneelide või pea kohta meiewww.ucwdk.cn   lehekülg täpsemate üksikasjade jaoks.

Tänan, et tulid ja soovisid õnnelikku elu!



Saatke sõnum sellele tarnijale

  • Et:
  • UCWDK Solar Technology Co. Ltd.
  • *Sõnum:
  • Minu meiliaadress:
  • Telefon:
  • Minu nimi:
Ole ettevaatlik:
Saatke pahatahtlikku kirja, teatati korduvalt, külmutaks kasutaja
See tarnija võtab ühendust 24 tunni jooksul.
Selle toote kohta pole praegu päringuid.
top