CNC mehaaniline keskus, graveerimise töötlemine, CNC freespingi arutelu

Väljalaske kuupäev:2022-08-20

CNC on tänapäeval kõige populaarsem töötlemisviis, seda saab kasutada suurte osade jaoks erineva täpsuse ja kraadiga, korratavuse, automatiseerimise ja õige töötlemisviisiga, et maksimeerida töötlemisviisi teiste tüüpide loomiseks. Kui sa loed mitme sellist tüüpi või mõne muu kohtae, sina' Tõenäoliselt on töödeldud sellistes valdkondades nagu CNC freesimine, graveerimine ja CNC töötlemiskeskused. Sina' ilmselt saada selgust nime, nii et' On see. CNC entusiastid saavad neid teemasid kasutada, et neid kutsuda.


CNC mehaanilise keskuse, graveerimismasina ja CNC freesimise tutvustamine

Need võivad aidata teie taotlust täna, kuid nende taotlus mõistab neid paremini.


Tööriistade graveerimine ja freesimine:

Seda masinat saab kasutada graveerimiseks ja võimekuseks, freesimiseks, freesimiseks, keermestamiseks ja graveerimiseks. Tööriist töötab suurel kiirusel ja sellel on tööpingi töötlemise täpsus ja töötlemise täpsus. freespink võib töödelda metalle täpsusega C40 ja alla selle. See masin sobib HR40 metalli jaoks. CNC masinatel on kiire metallitöötlemine, masinatöötlus, metallitöötlemine, metallitöötlemine, metallitöötlemine, metallitöötlemine, metalli orgaaniline, keskkonnakaitse ja muu mitte-töötlemise lõpetamine. ja muud tööstusharud, mis nõuavad peene freesimine ja vormide viimistlemine.


Grahvimismasin:

Selle miniarvuti funktsioone on mainitud eespool, kuid neid kasutatakse masinate töötlemiseks. Lõikamismasinad ei ole saadaval, ainult graveerimiseks. See ei sobi suurte tööriistade teostamiseks. Sobib tavaliselt masinale-nende kontrollitud töötlemine, mitte tööstuslikuks töötlemiseks. .


Tööriistade töötlemiskeskus:

See on mitme funktsiooniga IT-automatiseerimisseade, mida saab vajaduse korral automatiseerida ja muuta. Lõpliku mehaanilise masina saab paigaldada tööpingile vastavalt programmile, CNC tööpingile; Liikumise valiku reguleerimine, lülitite täitmine, samaaegse täitmise teostamine Atlas, näiteks vastupidavad mehaanilised keskused, saab tavaliselt kasutada prismide töötlemiseks, puurimiseks ja mitmesuguste muude programmide töötlemiseks. Mehaanilised keskused ei sobi graveerimiseks. Osakujundid, näiteks raamid, vaheseinad, kaaned jne, mis võivad kasutada mitut programmi korraga.


CNC mehaaniline keskus, peamine erinevus CNC freesimise ja graveerimise vahel, graveerimise analüüs

Allpool toodud näpunäited aitavad teil mõista mõningaid peamisi erinevusi CNC töötlemiskeskuste, CNC freesimise ja graveerimise ning graveerimise vahel.


Pöörlemisvõimsus:

Jahvimismasina pöördemomendi võimsus on väiksem kui kümme, graveerimismasin on väiksem ja mehaanilise keskuse pöördemomendi võimsus on kuni kümneid kilovatte.


Lõikamisvõime:

Nende hulgas kasutatakse graveerimismasinaid peamiselt graveerimiseks ja need ei sobi töötlemiseks. freesimis- ja graveerimismasinaid kasutatakse suurte töödeldavate detailide töötlemiseks ja viimistlemiseks. Mehaanilises keskuses saab teha rasket lõikamist ja töötlemata töötlemist.


lyrics:

Grahvimismasinad sobivad projektidele, mis ei vaja viimistlusmasinaid, samas kui mehaanilised keskused ja töödeldavad tööpingid on seetõttu, et nende funktsioonid on automatiseeritud CNC töötlemisel.


kiirus:

Võrreldes graveerimismasina graveerimismasina ja freespingiga on C-mehaanilise keskuse kiirus kergem kui C. Selle NC-mehaaniline töötlemine võib olla kerge. Selle kerguse põhjus, graveerimismasina lihtne disain, freesimine lineaarne lineaarne mootor, kiirus on 20m/min.


Saatke sõnum sellele tarnijale

  • Et:
  • Dongguan Ruixin Precision Machinery Co. LTD
  • *Sõnum:
  • Minu meiliaadress:
  • Telefon:
  • Minu nimi:
Ole ettevaatlik:
Saatke pahatahtlikku kirja, teatati korduvalt, külmutaks kasutaja
See tarnija võtab ühendust 24 tunni jooksul.
Selle toote kohta pole praegu päringuid.
top