Hiina naiste originaalmarki\\\ kannate "AI118 Original Cotton Line Shop\\, Moodne ja mugav, eelistatud puuvill ja lina

Väljalaske kuupäev:2021-01-12

微信图片_20201208084045.jpg

Sest puuvillased ja linased naised&\#39; rõivakangad koosnevad looduslikest kangastest, tugevatest nahasõbralikest, pehmetest, nahasõbralikest,hingatav.puuvillaste linaste naiste ja\35;39; rõivaste stiil on lahtine ja suur, kuid ülakeha ei ole paisunud, arukalt ühendatud ühe ja\ 35; 39; oma kuju, mis näitab teistsugust sarmi;See on tänapäeva inimeste enesevabastamise hoiak.

1.jpg

Puuvillased linad kasutavad puuvilju ja lina peakriie, propageerides loomulikku ja tervislikku eluviisi, see on üks linna naiste lemmikriideid.Täna.mitte ainult ei anna kandjale mugav tunne, samal ajal, see annab ka natuke kirjanduslik stiil, täis isiksust.

2.jpg

Inimesed ühendavad retro ja trendika moe, kombineerides tuhandete aastate ajalugu ja kultuuri kaasaegse tsivilisatsiooniga, tootsid rea puuvillaseid rõivaid , Täielikult rahuldatud järgijad, kes armastavad puuvillaseid tooteid.

3.jpg

Puuvill kasvatatakse parasvöötmelistest taimedest, koristatakse puuvill ja seemned eraldi, seemned lagunevad pärast seda, kui nad on laagerdatud päikesekuivatatud masinaga, pärast seda, kui masin on neid pressitud, kootakse keermeteks ja riieteks ning lõpuks värvitakse valmis toodeteks.

4.jpg

Kuna puuvill on looduslik materjal,ärge kunagi kasutage pestitsiide ja keemilisi värvaineid,puuvillased linased tekstiiltooted ei sisalda ka kahjulikke kemikaale, näiteksformaldehüüd.Värvi tugevus puuvilla ei ole nii hea kui keemilise kiu tooteid, nii et seal on ujuv värv pesemise ajal.

5.jpg

Lahus on: leotage soolases vees umbes viisteist minutit, et saada kinnitusefekt.sobib lähipaigaldus, on hea hingamine, neelab higi ja ei ärrita nahka.

6.jpg

Bense on juhtiv kaubamärk & puuvilla- ja linariide tootja Hiinast pärit naistele, meie tootevalik, sealhulgas veebipäevikud , Püksid , Kleidid , T-särgid , Kampsunid , Midi skirtName , vestid.

Kui olete huvitatud, siis võtke minuga vabalt ühendust.

7.jpg

#hulgi-naised&\#39;s rõivaid florida,\35;naiste hulgi- ja\ 3539; boutique'i rõivaid\35; naiste hulgimüük ja\35;39 rõivaid jaemüüjatele;


Saatke sõnum sellele tarnijale

  • Et:
  • Guangzhou Bense Clothing Co., Ltd
  • *Sõnum:
  • Minu meiliaadress:
  • Telefon:
  • Minu nimi:
Ole ettevaatlik:
Saatke pahatahtlikku kirja, teatati korduvalt, külmutaks kasutaja
See tarnija võtab ühendust 24 tunni jooksul.
Selle toote kohta pole praegu päringuid.
Guangzhou Bense Clothing Co., Ltd

Töö nimetus: The sales manager

Osakond: Electronic Commerce Department

Ettevõtte telefon: +86 13189095750

E-post: Võta meiega ühendust

Mobiiltelefon: +86 13189095750

Veebisait: bensecn.estb2b.com

Aadress: 462 Yijing Road, Haizhu District, Guangzhou City, Guangdong Province (Pearl River International Textile City)

Smart telefoni vaatamine, Bluetooth-kell
Täisekraan nutikas telefon
Elutuba super lahe kala paak
Naiste ultra pikkad seksikas ripsmed
Toiteväärtuslik super-vitamiin C juustu joomine
Mugav väljas laud
Ultra-arukad värviprinterid
Väli suur fänn
Premium punane vein
Väga väike mugav USB-salvestuskett
top