Hiina autotööstuse juhtmestikutööstuse turu staatuse ja arengusuundade prognoosi analüüs

Väljalaske kuupäev:2022-09-05

Auto juhtmestik on auto vooluringi peamine kere. , Koosneb peamiselt juhtmetest, klemmidest, pistikutest ja kestadest. Autode juhtmestikud on kohandatud tooted ning erinevatel sõidukitootjatel ja nende erinevatel mudelitel on erinevad disainisüsteemid ja kvaliteedistandardid.


Andmed näitavad, et 2006. aastal' Autotoodang ja müük moodustasid vastavalt 7,2797 miljonit ja 7,216 miljonit. Pärast enam kui kümneaastast majanduskasvu, linnastumist ja elatustaset on tavaperede nõudlus autode järele märkimisväärselt suurenenud. 2019. aastal moodustab tootmis- ja müügimaht 25,721 miljonit ja 25,769 miljonit. Viimase kümne aasta jooksul on autode tootmine ja müük peaaegu kolmekordistunud. Automüügi pideva kasvu tõttu on nõudlus autotööstuse juhtmestike järele järsult kasvanud ja autotööstuse juhtmestike turuvõimsus on kiiresti suurenenud. 2019. aastal Hiina' s auto tootmine oli 25,721 miljonit ühikut. Hinnanguliselt on aastane nõudlus Hiina juhtmestiku toodete järele' Autoelektroonika ületab 51 miljardit jüaani hinnaga 2000 jüaani sõiduki kohta.


 

Andmeallikas: koostanud Hiina autotootjate assotsiatsioon ja Hiina äritööstuse uurimisinstituut


Stabiilne koostöö originaaltootjatega ja suur turukontsentratsioon


Autojuhtmete tööstuse areng sõltub suuresti autotööstusest ja enamikul kaubamärgi autotootjatel on oma suhteliselt küpsed ja stabiilsed autotööstuse tugisüsteemid. Mis puudutab siseturgu, siis enamik suurtest-skaala ise-Omatud kaubamärgi autotootjatel on kohalikud juhtmestiku rakmete tehased stabiilse toetava tootmisega, samas kui välismaal-rahastatavad ja ühised-Ettevõtete originaaltootjatel on kõrgemad nõuded traadikomplektidele ja enamik valitud traadikomplektide tootjaid on rahvusvahelised osatootjad. ühisettevõte. Viimastel aastatel, kui rahvusvahelised autotootjad pööravad üha enam tähelepanu kulude kontrollile, tugevdatakse autoosade lokaliseeritud hanget üha enam ja Hiinas on tekkinud mitmed suurepärased sõltumatud juhtmestiku komplektide ettevõtted. Läbi pika-tootetehnoloogia pikaajaline akumuleerimine ja samaaegne arenduskogemus, need kõrged-kvaliteetsed kohalikud ettevõtted on märkimisväärselt suurendanud oma üldist tugevust ja on järk-järgult sisenenud rahvusvaheliste autotootjate tarnijate baasi õigeaegsete ja tõhusate teenuste ning usaldusväärse tootekvaliteediga.


Osaleda originaaltootjate projekteerimises ja arendamises ning võime sünkroniseerida teadus- ja arendustegevust muutub üha olulisemaks


Autoosade ülemaailmse hangete tõus ning sõidukifirmade ja varuosadettevõtete moodustatud tööjaotus ja koostöö on võimaldanud autotööstuse juhtmestiku ettevõtetel järk-järgult osaleda sõidukitootjate uute mudelite projekteerimisel ja arendamisel. Võimekus esitab kõrgemad nõuded. Samaaegne arendamine nõuab autotööstuse juhtmestike tarnijatelt integreerumist sõiduki tugisüsteemi, täielikku mõistmist sõiduki disaini kontseptsioonist ja vajadustest ning kooskõlastamist sõiduki arendamise edusammudega vastavalt sõidukitootjale' Selleks et parandada sõidukite juhtmestike ettevõtete sõidukite toetavaid võimalusi, on üha olulisem sünkroonida R&D võimed.


Autojuhtmete tööstuse arengusuund


(1) Uute energiasõidukite kiire arendamine edendab sõidukite juhtmestike ümberkujundamist ja ajakohastamist


Ülemaailmse energiapuuduse ja keskkonnareostuse üha raskemate probleemidega silmitsi seisavad riigid ja piirkonnad, keda esindavad Ameerika Ühendriigid, Jaapan, Euroopa Liit.n Hiina ja Hiina on hakanud muutuma ja on järjestikuselt uuendanud uusi energiasõidukeid riiklike strateegiatega energiapuuduse leevendamiseks ja keskkonnareostuse vähendamiseks. surve. Uute energiasõidukite sõidupinge on suhteliselt kõrge ja kõrge-Iga vooluahela ühendamiseks on vaja pinge juhtmestikke. Kõrge-pinge juhtmestik ei ole ainult võtmekomponent kõrge-uute energiasõidukite pingelektrisüsteem, kuid ka oluline tagatis uute energiasõidukite ohutu ja usaldusväärse käitamise. minu riik' Kohalikud juhtmestiku tarnijad on võtnud juhtrolli uue energiasõiduki varustussüsteemi sisenemisel tänu headele tugisuhetele sõltumatute uute energiasõidukite tootjatega. Mõned kõrged-Kvaliteetsed juhtmestikud ettevõtted on saavutanud tehnoloogilisi läbimurdeid kõrge kvaliteediga juhtmestiku projekteerimisel ja arendamisel-juhtmestikud, juhtiva R-ga&D tugevus ja tohutu arengupotentsiaal.


 

Andmeallikas: Koostanud Hiina reisijateveo assotsiatsioon ja Hiina äritööstuse uurimisinstituut


(2) Kerged autotööstuse juhtmestikud saavad tulevikus oluliseks arenguvaldkonnaks





Saatke sõnum sellele tarnijale

  • Et:
  • YinHe (DongGuan) Electronic Technology Co., LTD
  • *Sõnum:
  • Minu meiliaadress:
  • Telefon:
  • Minu nimi:
Ole ettevaatlik:
Saatke pahatahtlikku kirja, teatati korduvalt, külmutaks kasutaja
See tarnija võtab ühendust 24 tunni jooksul.
Selle toote kohta pole praegu päringuid.
top