Hiina naiste originaalmarki\\\\\ on kasutatud "AI118 Original Cotton Linen Shop\\\\ Plii hääbus aastate jooksul, pöördudes tagasi loodusesse

Väljalaske kuupäev:2021-01-12

微信图片_20201210162418.jpg

Guangzhou Bense " AI118 Original Cotton Linen Shop " Ms Gao Hongyan, asutaja, on üks Top 10 Disainerid GuangdongProvints.DirektorGuangdong'i klosetööstuse Assotsiatsiooni liige, osales ühes Beltis ja ühes Makaode Moenädalas Guangdong Fashioni nimelAssotsiatsioon.käsitöö teeb toodet.

1.jpg

" AI118 Original Cotton Linen Shop " Keskendu teadus- ja arendustegevusele, säilita originaalsus, ole tugev disainer meeskond, Assist R & D keskendudes kulutõhusatele toodetele,3-8 uusi tooteid vabastatakse iga päev.

2.jpg

" AI118 Original Cotton Linen Shop " Linnaelu kiirest saginast ja saginast inspireerituna soovib igaüks oma südamesse mugavust ja vaikust süstida. Võib olla kolmas ruum, mis ei ole häiritud!

3.jpg

" AI118 Original Cotton Linen Shop " Advokaat tõelise elu nimel, kohtuge budistlik filosoofia linnasElu.KiireAeglane tempoelu.Kasutaminimalistlikud tooted ja riietuda asendisse teise elustiili.

4.jpg

Tänapäeval S kiires tempos inimeste ja\ 35; 39 rõivavajaduste järk-järgult naasevadmugavus.pimestavate näidikute kaudu, värvikas visuaalne löök Paljude takerdumishaigusega laste jaoks on raske alustada. Aja jooksul tekitab see väsimuse esteetika, lärmaka ja kaootilise linna. ? t rahuldada süda on loomulik, lihtne ja t õeline seisundMõistus.Ai118, teekond sinu unistuse täitumiseks...

5.jpg

A ainulaadne disaini kontseptsioon i11 8-t ei saa ületada, järgides loodut, innukat visiooni rõivaelementidest, julget uuendust unikaalsel moel, kõik kuuluvad tugeva disainirühma saavutustesse, materiaalset valikut ja lõikamist korratakse selleks, et uut alustada, kuni disain on täiuslik töö. ,   seda näidatakse ka suurtele tarbijatele. Jah.

微信图片_20210111151043.jpg

\35;hulgimüügi naised&\\#s rõivaäri atla ga,\35;hulgimüügi naised&\ 35; s rõivaesemed dallas tx,\35; hulgimüügi naised ja\#39;s rõivaehitis

Saatke sõnum sellele tarnijale

  • Et:
  • Guangzhou Bense Clothing Co., Ltd
  • *Sõnum:
  • Minu meiliaadress:
  • Telefon:
  • Minu nimi:
Ole ettevaatlik:
Saatke pahatahtlikku kirja, teatati korduvalt, külmutaks kasutaja
See tarnija võtab ühendust 24 tunni jooksul.
Selle toote kohta pole praegu päringuid.
Guangzhou Bense Clothing Co., Ltd

Töö nimetus: The sales manager

Osakond: Electronic Commerce Department

Ettevõtte telefon: +86 13189095750

E-post: Võta meiega ühendust

Mobiiltelefon: +86 13189095750

Veebisait: bensecn.estb2b.com

Aadress: 462 Yijing Road, Haizhu District, Guangzhou City, Guangdong Province (Pearl River International Textile City)

Smart telefoni vaatamine, Bluetooth-kell
Täisekraan nutikas telefon
Elutuba super lahe kala paak
Naiste ultra pikkad seksikas ripsmed
Toiteväärtuslik super-vitamiin C juustu joomine
Mugav väljas laud
Ultra-arukad värviprinterid
Väli suur fänn
Premium punane vein
Väga väike mugav USB-salvestuskett
top