Märkus enne spetsiaalse manipulaatori paigaldamist sissepritse vormimismasina paigaldamiseks

Väljalaske kuupäev:2020-08-05

Mehhaniseerimise populariseerimisega, kui manipulaator on juba pikka aega töötanud, siis on manipulaatori sisemised osad kulunud töö tõttu ja töö tõttu pikka aega, vooluringi kiip ja iga komponent toodavad soojuse tarbimist, mis on lihtne välja põletada vooluringi. Seetõttu on süstimismasinate spetsiaalse manipulaatori paigaldamisel ja hooldamisel väga suur nõue. Selleks et enne spetsiaalse manipulaatori sissepritse masina kasutamist oleks tõhusam töö, peab olema selge järgmiste paigaldusettevaatusabinõude kohta:

1, kahe külgneva sissepritse masina manipulaatori paigaldussuund peab olema selge.

Kaks.Kõik toimingud ja liigutused ei takista süstimisseadme turvaukse lülitit, mille abil saab süstida.

3, manipuleerija kõik lineaarne, pöörlemis ja muud toimingud saab määrata kohapeal, ja saab määrata teatud veavahemikku, kui viga määratud väärtus, ta õigeaegne häire ja peatada toimingu, ja näidata oma veainfo puutetundlikul ekraanil.

4, sissepritse vormimismasin või manipulaatori rike, sissepritse vormimismasin ja manipulaator on blokeeritud. See tähendab, et kui manipulaator ei toimi, peatab süste vormimismasin töötamise; Süstimisseadme rikke korral peatab ka manipulaator toimingu.

5.Käel on kokkupõrkevastane funktsioon: rikke korral on programm varustatud automaatse kokkupõrkevastase funktsiooniga, mis suudab automaatselt hinnata ja peatada tegevust vastavalt mootori pöördemomendile, et vähendada kadu.

6: manipulaator ja sissepritse vormimismasina toime on järjepidevad, st see ei põhjusta kokkupõrke ohtu ega sega sissepritse vormimismasina tegevust, samuti ei põhjusta manipulaatori tegevus süstimise seadme tootmise tsükli ülemäärast pikenemist. See tähendab, et see ei mõjuta süstimismasinat.

7.Intsioonmasina seiskamise korral (tõrgete seiskamine, normaalne seiskamine, hallitusseadme väljavahetamine, seadmete hooldus jne), võib manipulaatori käsitsi asetada ohutusse asendisse või muudesse vajalikesse kohtadesse; Ei mõjuta hallitusseente väljavahetamist ja seadmete hooldust.

8, manipulaatori rike (näiteks ei ole paigas, toode ei ole välja võetud, toode kukkus, jne) kohe häirekella ja peatub puutetundlikul ekraanil, et näidata oma viga, lihtne kiiresti tõrge.

9, mõned tooted vajavad manipulaatorit, et lisada hallitusseente vabastava aine pihustussüsteem, pihustuspassi vabastavat ainet saab pärast hallituse avamist (reguleeritav otsik nurk) täpselt suuõõnele pihustada ning kohandada annust, määrata pihustamise sagedus.

10, st kõiki parameetreid ja andmeseadistusi saab seadistada ja muuta arvuti kaudu ning seejärel kuni manipulaatori süsteemini, mis käivitatakse, saab määrata ka otse mehaanilistele käeparameetritele ja andmetele.

Vastavalt eespool nimetatud küsimused vajavad tähelepanu, mõistlik paigaldus ja silumine võib oluliselt parandada tootmise tõhusust tehase. Tootjad peavad enne paigaldamist olema hoolikad.

Spetsiaalne manipulaator sissepritse vormimismasina jaoks


Saatke sõnum sellele tarnijale

  • Et:
  • Dongguan Runpard Automation Technology Co., Ltd
  • *Sõnum:
  • Minu meiliaadress:
  • Telefon:
  • Minu nimi:
Ole ettevaatlik:
Saatke pahatahtlikku kirja, teatati korduvalt, külmutaks kasutaja
See tarnija võtab ühendust 24 tunni jooksul.
Selle toote kohta pole praegu päringuid.
top