Ei näe, et ei saa aru: sisse on viidud süste- masina manipulaatori töörežiim

Väljalaske kuupäev:2020-09-16

Manipulaatori tähtsus automatiseerimise tööstuses on iseenesest mõistetav.Kui terminali kontrollsüsteem on lahinguväljal vastuvõtja, siis manipulaator on sõdur, kes on rindejoone peal. Manipulaator on mehaaniline toode, mis on ette nähtud inimkeha ülaosa simuleerimiseks.See võib teha lihtsat tööd haarates, pannes ja liigutades objekte. Nad võivad teha palju asju, mida inimesed saavad teha#39;t, ja nad saavad t öötada karmides keskkondades, kus on suur tõhusus ja madalad kulud. Nii et tööstusliku tootmise on põhimõtteliselt kasulik mehaaniline käsi. Täna Xiaobian, et rääkida teile süste vormiva masina manipulaatori töörežiimist.

Manipulaator sissepritse vormimismasina jaoks

Manipulaatorit kasutatakse võimsuse juhtimise, sissepritseva masina manipulaatori ühise töörežiimi kaudu, millel on neli liiki: otsene nihe, tagasimuundumine, pigi ja flexori laiendus.

zmkm-800_800 - 2020-07-15T152420.683.jpg

Otsene nihe: selle sissepritse masinmanipulaatori disainil on ainult kolm cartesia koordinaati, mis muudavad lineaarse liikumise, see tähendab, et käsi lihtsalt muudab elastse tõstmise ja liikumise ja nii edasi, see manipulaator on suhteliselt lihtne, iseloomulik on hõivata ruum on suur, operatsiooni plaan on väike.

Tagasipöördumise transformatsioon: selle sissepritse vormiva masina manipulaatori harul on selle aktiivsuse horisontaalne pöörlemine, see aktiivsus ja kahe aktiivsuse elastse ja tõstmise haru, mis on ühendatud pööramise puudumisega. See manipulaator on omamoodi rohkem ära kasutada, hõivata väike ruum, kompaktne plaan, lai tegevuskava, kuid kui see on maa peal ei saa aru.

Kott: see süst, mis vormib masina manipulaatori käe lisaks horisontaalsele pöörlemisele, on ka käsivarre pigi see aktiivsus, kaks aktiivsust ja käsivarre elastne aktiivsus täielik pigi. Võrreldes vastupidise üleminekuga võib söötja manipulaator laiendada operatsiooni plaani ja laiendada kätt maapinnale, et lõpetada töö saada töö maapinnast tingimusel, et see hõivab sama ruumi. Selle puudus on liikumisintuitsioon on halb, plaan on palju segasem.

Paindumine ja pikendus: süste vormiv masin manipulaator käsi on suur käsi ja küünarvars kaks osa, lisaks suur käsi koos horisontaalse pöörlemise ja hangumise aktiivsus, küünarvars võrreldes suur käsi ja piging liikumine. Vormis küünarnukk paindub ja ulatub suhtelisena käsivarre ülaossa.

Ülaltoodu on sissejuhatav töörežiim injektsiooni vormiv masin manipulaator, ma usun, et ma saan anda teile ka natuke teadmisi! Kui te tunnete abivalmidust, võiksite pöörata rohkem tähelepanu meie ettevõtte ametlikule veebisaidile sissepritse masinmanipulaatori ametlik veebileht. Vaja tellida manipulaator või otsida manipulaatori osad või hooldusteenused, otsin Ribo automatiseerimine, üks-stop lahendus oma probleeme, vähendada kulusid, parandada tootmise tõhusust!


Saatke sõnum sellele tarnijale

  • Et:
  • Dongguan Runpard Automation Technology Co., Ltd
  • *Sõnum:
  • Minu meiliaadress:
  • Telefon:
  • Minu nimi:
Ole ettevaatlik:
Saatke pahatahtlikku kirja, teatati korduvalt, külmutaks kasutaja
See tarnija võtab ühendust 24 tunni jooksul.
Selle toote kohta pole praegu päringuid.
top