8: sissepritsevate masinate robotite hoolduspunktid

Väljalaske kuupäev:2020-08-03

1 Juhend rööpad ja laagrid :Juhtrööpad ja laagrid kõigis šahtides peavad olema puhtad ja hästi õlitatud. Kui manipulaator töötab tolmuses keskkonnas, siis tuleb juhtkauda sageli puhastada. See on väga oluline. Kui leiate metallifragmente või -pulbrit, siis35;39; ei ole ilmselt hästi õlitatud. Korraliku määrdumise tagamiseks on oluline omada nõuetekohaseid lineaarseid juhtimissüsteeme, enamikul manipulaatoritel on automaatsed määrdesüsteemid ja komponendid, mida tuleb korrapäraselt korrata35;101;d.

2 manipulaatori tsükkel: Üks võti manipulaatori heas töökorras hoidmiseks on lihtne jälgimine ja kuulamine, mis võib avaldada palju manipulaatori üldisest toimimisest. Manipulaator töötab konkreetsete tegevuste abil, nii et ta kuulab mis tahes ebanormaalne heli, nagu kiljud, klõpsud jne, mis näitab, et laagrid ei saa pöörata korralikult või et mõni teine liige on kinni. Manipulaator-ühendus, mis liigub mööda juhist koos elektrikaablite ja vaakumvoolikutega, teeb tavalise klõpsamise heli, kuid see heli on sile ja stabiilne. Kontrollige kõiki laagreid, mida on võimalik jälgida, et tagada nende sujuv pöörlemine. Lihtsalt kontrollida ja kuulata märke kulumine või reguleerimine võib minna pikk tee hoida manipulaator optimaalses töötingimuses.

3 Sõiduseadme süsteem: Kui manipulaatorit juhib kanderaam - ajami käik, märkida, kui operatsiooni ajal tekib kõhklusi või värinaid. Igasugune liikumine, mis ei ole sujuv ja sujuv liikumine, võib viidata kahjustumisele ajamisüsteemis või mõnele sellesse salvestatud võõrainele. Kui manipulaator surub liigutust alla, siis kiire kontroll monteerimistala ja ülekandevarustuse käigu vahel või käigukasti vahede meetod on lükata ja lohistada liikuvat kätt, ebanormaalse liikumise tunne (edasi ja tagasi tegutsemine on erinev). Normaalsete tootjate väga suure taluvuse tõttu on see katsemeetod siiski väga ebatäpne. Kui te kahtlustate, et võib esineda probleeme kogunemistala ja käigukasti, parem lähenemine on kasutada pikkus magnetilise gabariidi seista. Pärast hambaaugu kohandamist vastavalt valmistaja juhistele35;39;s, kontrollige kogu šahti tõmbetuult, et tagada, et monteerimiskiire ja ülekandevarustuse vahel ei oleks liiga tihe koht. Kui käigukasti ava ei ole võimalik reguleerida, võib kokkupaneku raami ja käigukasti kanda ja see tuleb asendada. Kui monteerimisraami ja käigukasti tuleb parandada, on kõige parem asendada mõlemad osad, et tagada pikaajaline jõudlus. Mis puutub konveieriga juhitavasse šahti, siis pöörake erilist tähelepanu rihmast langevatele rusudele ja kahjustustele endale. Kontrollige rihmarattaid hoolikalt, kas konveierimaterjalist on tolmu märke. Tagada, et konveierilindid ja ülekanderihmad ning pööritatud rattad oleksid täielikus kooskõlas. Eksitav konveieririhm kulub väga kiiresti ära. Niikaua kui see on konveierilindiga juhitav s üsteem, vastavalt tootjale#39; juhendile, millega kontrollitakse rihma enda eelkoormust. Need kirjeldused näitavad teile, kui suur on konveieririhma konkreetses asukohas rihmaga seotud asjakohane viga.

4 pneumaatiline süsteem: Kaasa arvatud mitmeteljeline servomootor, kui on randme pöörlemist ja vaakumi haaramist, on peaaegu kõigil manipulaatoritel pneumaatiline funktsioon. Pöörake erilist tähelepanu filtri surveregulaatori ventiiliüksuse imemiskuppidele, vader& 35; 101; vesi koguneb selleks, et näidata süsteemi läbiva suruõhuallika ülemäärast niiskust. Väike kogus veeauru võib kanduda pneumaatilisele klapile ja aktuaatorile, põhjustades oksüdeerumise ja sisemise saastumise, mis võib lõpuks põhjustada rõhu reguleerimise ventiili kleepumist või ajami vahelduvat kinnitumist või kokkuvarisemist. Kui imeja on varustatud automaatse niiskuse eemaldamise süsteemiga, võib saastumine või värvimuutus imejal viidata ka niiskuse suurenemisele enne eemaldamist. Kui vesi koguneb imeja, see võib saada süsteemi isegi lühikest aega, põhjustades probleemi eespool kirjeldatud. Kui te märkate pneumaatilise vooliku mis tahes füüsilist kahjustust, võib süsteemis olla leke.

Kui silmus on täidetud õhuga tavalise töörõhu juures ja tekib leke kuskil#101; silmuses peaks olema tõenäolisem, et tuvastatakse selgesti eristatav särin, mis aitab teil leket leida.

5.Kontrollige vormimise seadmeid: Standardne manipulaator on tavaliselt paigaldatud vormimisseadme kuju külge. Kui seade töötab kiiresti, võib vormimisseadme vibratsioon kanduda edasi mehaanilisele käele ja see võib põhjustada kahjustusi. Lihtsalt jälgida vormimisseadmete tööd, tagada, et hallitusseente liikumine on kohandatud mõistlikule tasemele, vähendada raputamise või vibratsiooni arvu, võib pikendada manipulaatori eluiga. Suure kiirusega töötamise korral võib vibratsiooni sagedus olla väga suur, on kõige parem paigaldada manipulaator tugikonstruktsioonile, mis ei sõltu vormimisseadmest.

6 pöörata tähelepanu juhtmestiku kulumisele: Kui manipulaatori pinda uuritakse, näitab see, et kui on leitud musti osakesi või pulbrit, näitab manipulaatori juhtmestik, et manipulaatoril on kulumise märke. Kuid isegi kui te ei leia neid kuluvaid signaale, vaadake tähelepanelikult kõiki toite-, trafo- või kodeerimissaableid nii juhtmestiku sees kui ka väljaspool seda, sest tootmistsükli jooksul kulub katkematu hõõrdumise manipulaatori juhtmestik või kaablijuhile kinnitatud juhtmestik lõpuks ära ja kukub läbi. Tagada juhtmete ühendamise ja kaabli nõuetekohase paigaldamise ohutus.


Saatke sõnum sellele tarnijale

  • Et:
  • Dongguan Runpard Automation Technology Co., Ltd
  • *Sõnum:
  • Minu meiliaadress:
  • Telefon:
  • Minu nimi:
Ole ettevaatlik:
Saatke pahatahtlikku kirja, teatati korduvalt, külmutaks kasutaja
See tarnija võtab ühendust 24 tunni jooksul.
Selle toote kohta pole praegu päringuid.
top