Teadmised messingist osade töötlemise kohta CNC masinatega

Väljalaske kuupäev:2022-08-20

Teadmised messingist osade töötlemise kohta CNC masinatega

20. august 2022

Meie' Alustan mõne eeldusega. Eeldame, et kuna te seda loete, olete CNC masinist või huvitatud CNC töötlemisest. Veelgi olulisem on see, et te loete seda, sest te teate erinevust materjalide nagu teras, nailon ja messing töötlemisel. Olgu, nii et, kõige selle juures, me' Õpetame teile veidi messingi töötlemise kohta CNC masinatel.


Parim töödeldud messing

Messingisulamite valmistamise keemiline valem on lihtne; Lisa vasele tsink ja sega sisse näputäis plii ja sul on messing. Täpne valem sõltub sellest, mida soovite teha. Mõned koostised sisaldavad rohkem tsinki või vaski, kuid parim messing töötlemiseks peaks sisaldama vähemalt 2% plii, et aidata parandada töötlemise omadusi. Lisatud plii säilitab suurema paindlikkuse, mille tulemuseks on puhtad, siledamad lõiked ja pikem servade eluiga. Messingi eelistega tuttavad CNC-masinad naudivad paremat masina väljundit ja tööriista jõudlust.

Miks Brass?

Oma madala söövitavuse ja kõrge elektrijuhtivuse tõttu on messing mitmesuguste toodete jaoks sobiv metall. Ventiilid, voolikud, liitmikud, elektrilised komponendid ja paljud muud esemed on valmistatud messingist. Mehaanilise materjalina on messing"madal hõõrdumine"Metallist. See tähendab, et messingi töötlemiseks saab kasutada vähem võimsust ja pikemat tööea. Oma omaduste tõttu eelistavad paljud tootjad messingist komponente töötada, kuna nad saavad CNC masinaid kiirendada ilma töödeldavat detaili mõjutamata. Kiirem tootmine ja vähem tööriistavahetusi tähendab suuremat kasumit. Parim messing töötlemiseks on tuntud kui sulam 360, vaba-töödeldud või lõigatud messingist.


Tööriistade messingi ajalugu

Komposiitmessing oli olemas enne, kui keegi selle kirjutas. See ilmus ajalooraamatutes umbes 300 eKr ja on jätkunud kaasaegsetesse aegadesse. Messing on pikka aega olnud metalli valik, sest see ei' t rooste kergesti, särab hästi ja talub kuritarvitamist. Kõik, alates metallurgidest iidses Kreekas ja Roomas kuni valukodadeni Hiinas ja sulatustehasteni Indias, valmistasid messingi mõõgade, kilpide ja muude kasulike esemete jaoks. Messing kaunistab naisi' s randmed, eliitvagunid ja messingist nööbid sõdurite ja meremeeste vormidel. Kasutusviiside mitmekesisus on aja jooksul ainult suurenenud ja tehnoloogia kasutuselevõtt viimastel aastatel on märkimisväärselt suurendanud messingi tarbimist.


Töödeldud messingiosade kaasaegne kasutamine

Aja jooksul on messing toodud üha rohkem igapäevaseid esemeid kui ka mõningaid spetsialiseeritud esemeid. Mõned messingist tooted on väikesed, teised aga väga suured. Alates autorehvide ventiilivarrest kuni purjepaatide tarvikuteni on tootevalik tõeliselt piiramatu. Erinevate messingisulamite mehaaniliste omaduste tundmine võib suurendada tootmisvõimsust ning müügi- ja turundusvõimalusi. Kasutades messingist CNC-töötlusvõimalusi tootmisse, masinakojasse või kõrgesse-võimsusjaam võib suurendada oma panust tulemuslikku tulemusse.


Saatke sõnum sellele tarnijale

  • Et:
  • Dongguan Ruixin Precision Machinery Co. LTD
  • *Sõnum:
  • Minu meiliaadress:
  • Telefon:
  • Minu nimi:
Ole ettevaatlik:
Saatke pahatahtlikku kirja, teatati korduvalt, külmutaks kasutaja
See tarnija võtab ühendust 24 tunni jooksul.
Selle toote kohta pole praegu päringuid.
top