Mis on CNC töötlemine?

Väljalaske kuupäev:2022-08-20

CNC töötlemine on mõiste, mida tavaliselt kasutatakse tootmis- ja tööstuslikes rakendustes. Aga mis täpselt CNC on? Mis on CNC tööriist?

shutterstock_1504792880-min.jpg

 CNC tööpingid töödeldavate detailide freesimiseks. CNC 101: termin CNC tähendab Arvuti numbrijuhtimine CNC töötlemine on määratletud kui mahaarvatav tootmisprotsess, mis tavaliselt kasutab arvutijuhtimisi ja tööpingitööriistu varuosadest (nn tühikutest või töödeldavatest detailidest) ning toodab kohandatud projekteeritud osad. Protsess sobib mitmesuguste materjalide, sealhulgas metallide, plastide, puidu, klaasi, vahtude ja komposiitide jaoks ning seda kasutatakse mitmesugustes tööstusharudes, nagu suured CNC-töötlemine, telekommunikatsiooni osade ja prototüüpide töötlemine ning lennundusosade CNC-töötlemine. Vaja on rangemaid tolerantse kui teistes tööstusharudes. Pange tähele, et CNC mehaanilise määratluse ja CNC masina määratluse vahel on erinevus Üks on protsess ja teine masin. CNC-masin (mõnikord valesti nimetatud C- ja C-masinaks) on programmeeritav tööpink, mis suudab iseseisvalt teha CNC-töötlemistoiminguid. CNC töötlemine on saadaval kogu maailmas tootmisprotsessi ja teenusena. CNC töötlemise teenuseid leiate hõlpsasti Euroopas, Aasias, Põhja-Ameerikas ja mujal maailmas. Subtraktiivsed tootmisprotsessid (nt CNC-töötlemine) on sageli kontrastiks lisanduvate tootmisprotsessidega (nt 3D-printimine) või vormimisprotsessidega (nt vedeliku survevaluga). Subtraktiivsed protsessid eemaldavad materjalikihid töödeldavalt detaililt, et valmistada kohandatud kujundeid ja kujundusi, Wher 101; kui lisanduvad protsessid moodustavad materjalikihid soovitud kuju tootmiseks, vormimisprotsessid deformeeruvad ja nihutavad tooraine soovitud kuju. CNC töötlemise automatiseeritud olemus võimaldab toota kõrge täpsus, suur täpsus, lihtsad osad ja kulud tõhusus ühe täitmisel väljas ja keskmine tootmismahud. Kuigi CNC töötlemine on näidanud mõningaid eeliseid teiste tootmisprotsesside ees, on piiratud keerukuse tase, mida saab saavutada osade projekteerimisel ja kuludel. keerukate osade tootmise tõhusus. Kuigi igal tootmisprotsessil on oma eelised ja puudused, keskendub käesolev artikkel CNC töötlemisprotsessile, kirjeldades protsessi põhitõdesid, samuti CNC tööpingide erinevaid komponente ja tööriistu. Lisaks uuritakse käesolevas artiklis erinevaid mehaanilisi CNC-töötlemistoiminguid ja pakutakse välja alternatiive CNC-töötlemisprotsessile. Käesolev juhend hõlmab lühidalt järgmist: Ülevaade CNC töötlemisprotsessist CNC töötlemistoimingute tüübid CNC-mehaanilised seadmed ja komponendid CNC-töötlusmaterjalid CNC mõõtmete märkused CNC-masinate kasutamise alternatiivid CNC töötlemise ajalugu Kas olete hetkel töökohtade vahel või tööandja, kes soovib värvata? Me pakume sisse ressursside põhjalik kogumine tööstuslikele tööotsijatele ja tööandjatele, kes soovivad täita vabu töökohti. Kui teil on vaba töökoht, võite täita meie vormi võimaluseks osaleda Thomas Monthly Update'is. 101; uudiskiri.

Ülevaade CNC töötlemisprotsessist"CNC töötlemine on tootmisprotsess, mis kasutab arvutijuhtimist masinate ja lõiketööriistade juhtimiseks ja käsitsemiseks, et kujundada tooraineid nagu metall, plast, puit, vaht, komposiitmaterjalid jne."kohandatud osad ja kujundused. Kuigi CNC mehaaniline protsess pakub erinevaid funktsioone ja toiminguid, on protsessi põhiprintsiibid põhimõtteliselt ühesugused. Põhiline CNC töötlemisprotsess koosneb järgmistest etappidest:-CAD-mudelite projekteerimine-CAD-failide teisendamine CNC programmideks


CNC masina ettevalmistamine


Teha mehaanilisi toiminguid&#CAD mudeli projekteerimine-CNC töötlemisprotsess algab 2D vektori või 3D tahke osa CAD projekteerimisega.-maja või CAD-CAM disainiteenus. Arvuti-CAD-tarkvara võimaldab projekteerijatel ja tootjatel valmistada oma osade ja toodete mudeleid või renderdusi ning tehnilisi kirjeldusi, nagu suurus ja geomeetria, mis on vajalikud osade või toodete tootmiseks.-CNC töödeldud osade projekteerimist piiravad CNC masinate ja tööriistade võimekus (või võimetus). Näiteks on enamik CNC-masinaid silindrilised, nii et CNC-töötlusprotsessi kaudu toodetavad osade geomeetriad on piiratud, sest tööriist loob kumeraid nurga sektsioone. Lisaks töödeldava materjali omadused, tööriista disain ja masin-39; Selle töövõimalused piiravad veelgi projekteerimisvõimalusi, nagu minimaalne osa paksus, maksimaalne osa suurus ning õõnsuste ja funktsioonide kaasamine ja keerukus.


Kui CAD projekteerimine on valmis, ekspordib disainer selle CNC-sse


ühilduv failivorming nagu STEP või IGES.


CNC mehaanilise taluvuse tabel

Masinatöökoja osade määramisel on oluline lisada vajalikud hälbed. Kuigi CNC masinad on väga täpsed, jätavad nad siiski mõningaid erinevusi sama osa koopiate vahel, tavaliselt umbes

või

0,005 tolli (0,127 mm), mis on umbes kaks korda laiem kui inimese juuksed. Kulude säästmiseks peaksid ostjad määrama hälbed ainult nende osade jaoks, mis peavad olema eriti täpsed, sest nad puutuvad kokku teiste osadega. Kuigi erinevate töötlemistasemete jaoks on olemas standardhälved (nagu näidatud allpool tabelis), ei ole kõik hälved võrdsed. Näiteks kui osa ei saa kunagi olla suurem kui mõõdetud väärtus, võib sellel olla määratud hälve:

0.0

0,5 näitab, et see võib olla veidi väiksem, kuid mitte suurem selles piirkonnas.

②-②&#②


②-②


②-②/②-②


②&#②


②-②


②+②-②+②/-②

dd9cba51c26ca11ce32335d5c7a3fee.jpg

9105dcc46b89d05271f684a495f437c.jpg



Saatke sõnum sellele tarnijale

  • Et:
  • Dongguan Ruixin Precision Machinery Co. LTD
  • *Sõnum:
  • Minu meiliaadress:
  • Telefon:
  • Minu nimi:
Ole ettevaatlik:
Saatke pahatahtlikku kirja, teatati korduvalt, külmutaks kasutaja
See tarnija võtab ühendust 24 tunni jooksul.
Selle toote kohta pole praegu päringuid.
top