Kaitstava objekti katoodipinge koonuse häire kohta

Väljalaske kuupäev:2022-08-28

Vool torustiku korrosioonivastase katte defektil siseneb katoodsesse kaitsesse ja moodustab mullas katoodse pinge koonuse. Tugeva mehaanilise tugevusega korrosioonivastase katte puhul on korrosioonivastase katte aeg-ajalt vaid mõned defektid ja need on üksteisest kaugel.

Nende defektide läheduses on potentsiaaljoone kuju sarnane maandusplaadiga ja edasisel kaugusel on potentsiaal sarnane maetud maa omaga. Kui torustiku korrosioonivastases kattes on palju defekte ja need defektid on üksteisele lähedal, kombineeritakse need üksikpingekonused, et moodustada torustiku ümber silindriline pingeväli. See on tavaliselt tingitud antikehade puudumisest.-Vanade toruliitmike korrosioonikatte, kehv isolatsiooni keevise kvaliteet, ei ole anti-Korrosioonikatte elektriühenduse ja välise toru või puksi jne jaoks vana torustik vajab kõrget kaitsevoolu. Katoodse kaitse pinnase paljas teraspind võib nõuda kaitsevoolu tihedust kuni 500 mA. M-2, eriti hästi ventileeritud tingimustes, toodab pingekoonuse mitmesada millivolti.

Katoodse kaitsetoru pingekonuse alal maetud torustiku kaudu tuvastatakse pingekonusest väljaspool oleva kaitsevoolu. Kui torustik lahkub katoodipingealast, on kaitseta torustikul anoodiline korrosioon. Võrdluselektroodiga ristpunkti pinnal mõõdetud mõjutatud torustiku potentsiaal on peamiselt takistuspinge dro.p põhjustatud kaitsevoolust, mis voolab pinnasest katoodse kaitsetoru defektsesse osasse.

Kuna katoodse kaitse torustiku pingekoonus häirib välist torustikku, saab seda hinnata pinnase pinge languse mõõtmisega. Seetõttu ei ole vaja kehtestada mõõtepunkte igas ristmikus, et määrata kindlaks katoodkaitseseadmete mõju välistele torustikele.

Shandong Linyi Bosi juhtivad materjalid Co., Ltd. on kõrge-Tehnoloogiline ettevõte, mis on spetsialiseerunud MMO paindliku anoodi, juhtiva polümeeri paindliku anoodi ja titaanist kaetud anoodi tootmisele, pakkudes peamiselt katoodse kaitse tehnoloogiat, inseneriprojekteerimist, paigaldust ja tehnilisi teenuseid. 

Tel:+86 17568010262.0539-3712117.


Saatke sõnum sellele tarnijale

  • Et:
  • Linyi Bosi Conductive Material Co., Ltd
  • *Sõnum:
  • Minu meiliaadress:
  • Telefon:
  • Minu nimi:
Ole ettevaatlik:
Saatke pahatahtlikku kirja, teatati korduvalt, külmutaks kasutaja
See tarnija võtab ühendust 24 tunni jooksul.
Selle toote kohta pole praegu päringuid.
Linyi Bosi Conductive Material Co., Ltd

Töö nimetus: Sales Manager

Osakond: Overseas Business Department

Ettevõtte telefon: +86-0539-3712117

E-post: Võta meiega ühendust

Mobiiltelefon: +86 15610665825

Veebisait: mmoanode.estb2b.com

Aadress: No. 26, Qiyang Road, Lanshan District, Linyi City, Shandong Province, China

Smart telefoni vaatamine, Bluetooth-kell
Täisekraan nutikas telefon
Elutuba super lahe kala paak
Naiste ultra pikkad seksikas ripsmed
Toiteväärtuslik super-vitamiin C juustu joomine
Mugav väljas laud
Ultra-arukad värviprinterid
Väli suur fänn
Premium punane vein
Väga väike mugav USB-salvestuskett
top