Mis vahe on mortike lukk ja velje lukk

Väljalaske kuupäev:2021-01-27

Kas lukk on kirjeldatud kui mortike lukk või velje lukk sõltub sellest, kuidas see on paigaldatud ukse ja raami.

Mis asi on surmalukk?

Matuse lukk on selline, mis on paigaldatud ukse serva sisse.Mortice lock silindrid on sisestatud õõnsusesse või‘‘? ukse’sserva ja löögiplaadi sees on vooder raami, millesse polt sobib.

Mortice'i lukke on raske lahti suruda, sest suurem osa lukustusmehhanismist on ukseraami sees kinnitatud.Mõnes kodukindlustuspoliisis on sätestatud, et kodu peab kasutama mortice lock, et täita nõuete täitmise tingimused.Mortice lukud on ka esteetiliselt meeldiv, sest vähem lukustusmehhanism on nähtav.Ainult lukuauk ja tahvel on näha, kui uks on lahti.

Mis on velje lukk?

Rihma lukk on lukk, mis on kinnitatud ukse siseküljele. See on uks.Lukk- ja võtmesilindrimehhanism on lukustatud mehhanismi sees, mis on kinnitatud ukse külge, mida mõnikord nimetatakse ‘’.Kui see on [8216;? lukustatud’ asukoht, lukustuskoht on kinni jäänud ukseraami siseküljele paigaldatud hoidjasse.See tähendab, et velgede lukud sobivad ainult sissepoole avanevatele ustele.

Kuna velgede lukud ei kahjusta puittööd paigaldamisel, nad on sageli lock valik pärandi või loetletud omadused.

Mõned velgede lukud on võimalik avada elektrilise vabastusmehhanismi abil, mis vabastab väljastpoolt paigaldatava valdaja lukupoldi.Meie   EL4000 Rim Deadbolt   kasutab elektrivarustust vabastavat mehhanismi, mis võimaldab seda kasutada korterite või omadustega, millel on ühised juurdepääsusüsteemid.


Saatke sõnum sellele tarnijale

  • Et:
  • Zhongshan Sunshine Hardware Co.,Ltd
  • *Sõnum:
  • Minu meiliaadress:
  • Telefon:
  • Minu nimi:
Ole ettevaatlik:
Saatke pahatahtlikku kirja, teatati korduvalt, külmutaks kasutaja
See tarnija võtab ühendust 24 tunni jooksul.
Selle toote kohta pole praegu päringuid.
top