Parim bränd tark uks lukk

Väljalaske kuupäev:2021-01-27

Nutikad ukselukud   on sisenev tase targad kodud.Isegi kui ei ole muid arukaid kodusid, nagu nõudepesumasinad ja puhastavad robotid, parim elektrooniline lukk võib pidada kõige üldtunnustatud tark kodu.Aga kuidas tuleks valida nutikad lukud?Millised on ohutuse garantiid?


Tegelikult, kui me räägime tark   Ukse lukud, me peamiselt viitavad targad sõrmejälje lukud.Enamus inimesi muretseb, kas tark sõrmejälje lukk saab kiibi kahjustada ja ei saa ust avada.Tegelikult ei ole vaja millegi pärast muretseda.

Traditsiooniline võtmelukk on mehaaniline luku tuum, mis on avatud keerates võti.Arukas sõrmejälje lukk on ka mehaaniline lukk silinder, kuid see lisab kiibi juhtpaneel, integreeritud võti, sõrmejälg, parool, ajutine parool, mobiiltelefon Bluetooth, kaart, kokku seitse lahtilukustamise meetodeid, nii et ei ole vaja muretseda ukse avamise pärast.


Isegi kui kiip on katki, saab luku normaalselt avada.Ukse välisküljel olev võti ja ukse sees olev nupp on avatud mehaanilise pöörlemise teel, mis on sama, mis tavaline lukk.

Ohutuse mõttes on lukk silinder.Parim tark koodilukk on in-line C-tasemel lukk silinder.Nii traditsioonilised lukud ja   sõrmejälgede lukud   on olemas, nii et nad on ohutumad.

Tuginedes eespool esitatud punktidele, on soovitatav kasutada mitut arukat ukselukku:


Saatke sõnum sellele tarnijale

  • Et:
  • Zhongshan Sunshine Hardware Co.,Ltd
  • *Sõnum:
  • Minu meiliaadress:
  • Telefon:
  • Minu nimi:
Ole ettevaatlik:
Saatke pahatahtlikku kirja, teatati korduvalt, külmutaks kasutaja
See tarnija võtab ühendust 24 tunni jooksul.
Selle toote kohta pole praegu päringuid.
top