Millised CNC inseneriteenused aitavad tootmise edu saavutada?

Väljalaske kuupäev:2022-08-20

Kui mõtlete CNC töötlemisele, mõtlete tõenäoliselt täppistöötlemisele. keerulised osad. Korratavus. Kiirus.


Kuid kas te kaalute inseneriteadmisi?


Sa peaksid! Õige CNC poega töötamise uskumatu väärtus on inseneritöö, mis juhib kogu tootmisprotsessi. Disainist pakendini väärite ja saate kasu täielikust CNC inseneriteenusest.


Tugev insenerimeeskond töökoja poolel tagab, et CNC töötlemisprojektid on tehtud õigesti-esimest korda ja iga kord. Loomulikult avaldab põhjalik inseneritöö kliendile muljet. Aga mis veelgi tähtsam, selle tulemuseks on osad, mis vastavad järjepidevalt või ületavad spetsifikatsioonid.


Disain kogemustest. Koostöö on edukas.

Tootmise algseadmete tootjad on surve all õigete osade kiireks leidmiseks. CNC töötlemise spetsialistide jaoks tähendab see sageli CNC inseneriteadmiste pakkumist, kulutamata aega mitme võimaluse analüüsimiseks ja testimiseks. Teisisõnu, oska kujundada ja ehitada midagi, mis töötab esimest korda.


Isiklikule kogemusele ei saa asendada. Enamik CNC insenere alustab CNC operaatoritena ja arendab sealt oma karjääri. Tagatasku tootmise kogemusega saavad insenerid luua disainilahendusi, mis optimeerivad laadimisvõimet, juhtides protsesse ehitatud-tõhusus. Sellised partnerid.-Kogenud inseneridega, kes panevad suurt rõhku veakindlusele ja võimsatele tööriistadele-sageli annavad suurepäraseid tulemusi.


Kogu tootmisprotsessi kavandamine

Jah, kõrgel.-CNC inseneriteenused hõlmavad väikeste detailide mõistmist ja käsitlemist, mis võivad projekti rööbastelt kõrvale tõmmata. Need hõlmavad ka kogu tootmisprotsessi vaatamist kontseptsioonist ehituseni.


Tõelised eksperdid-inseneride meeskonnad alates töövahenditest kuni lõpppakendini-mõjutada protsessi igat etappi. Mõned spetsialiseeruvad tööriistadele, mõnedele disainilahendustele ja mõnedele programmi CNC masinatele.


CNC inseneriteenused

Seadme kujundus

Seadmete tootmine: mehaaniline töötlemine ja montaaž

Tööriistad

programmeerimine

töötlemine

Pall 

Täiendav eriala inseneriteadus: stressitestimine, montaaž, automatiseerimine

Need pädevused ja tõestatud protsessid aitavad töö õigel ajal ära teha. Kui projekt on müügimeeskonnalt üle antud, läheb pall kiiresti sellisele sarnasele projekteerimisprotsessile:


Tehnilise projekteerimise protsess

Töökohad antakse.

Projektid ja ajakavad sisestatakse ettevõtte ressursiplaneerimise (ERP) süsteemi ja edastatakse uutele töörühmadele.

Alustage programmi iteratsioone ja määrake ülesandeid alates inseneriprojekteerimisest kuni kvaliteediprotsessini.

Looge protsessi marsruute, sealhulgas valige töökeskused ja ajakava.

Disainitöö on lõpetatud. Kvaliteetmeeskonnad töötavad paralleelselt.

Pidage täiustatud tootekvaliteedi planeerimise (APQP) koosolek, et vaadata üle disain ja protsess ning vaadata üle kõik üksikasjad.

Projekt lastakse tootmisse. CNC programmeerijad ja tööriistade insenerid teevad tihedat koostööd tootmisosakonnaga, et tagada iga projekti sujuva toimimine.

Mõnikord teeb insenerimeeskond suurte partnerprojektide puhul koostööd müügimeeskonnaga varakult, et vaadata üle printimised, luua kontseptsioone ja teha masinasoovitusi. Lisaks tegi insenerimeeskond valukojaga tihedat koostööd detailide lahendamiseks.


Kõik kvaliteedi nimel.

Mõned CNC inseneriteenused võivad alguses tunduda ülemäärane, kuid et' s mis eristab suurepärast CNC töötlemise partnerit. Näiteks võib kauplus kasutada seadmetel hüdraulikat järjepidevaks automatiseeritud töötamiseks. Hüdraulilised komponendid lisavad kulusid, kuid nende kiirus ja korratavus on palju paremad kui käsitsi töötamine, nii et need on pikka aega väärt-tähtaeg, kõrge-kvaliteet ja järjepidev tootmine.


Teine näide: Paljudel protsessidel on viga-sisseehitatud kontrollimine. Võimaluse korral on komplektis klambrid, et vältida valesid kokkupanemist, mis tähendab, et need on mõeldud häirima valesti paigutatud osi, nii et neid ei saa kinnitada. Proovimist kasutatakse siis, kui osad on liiga sümmeetrilised, et vältida mehaanilist valesti kokkupanemist. Proovimine pikendab masina tsükliaega, kuid tagab täpsed mõõtmised, et osad oleksid õiges suunas.


Läheb"kõik sisse"kvaliteedi valdkonnas hõlmab ka kõigi tootmisprotsesside põhidokumentide esitamist. Mis on kaetud? Seadistamine, laadimine, silumine, stressitestimine ja pakendamine aitavad tagada, et iga operaator, olenemata kogemustest, suudab tööd korrektselt ja tõhusalt teostada. Lisaks tootmisele kujundavad mõned kauplused iga osa jaoks CMM kinnitusi, et tagada korratavus.


Saatke sõnum sellele tarnijale

  • Et:
  • Dongguan Ruixin Precision Machinery Co. LTD
  • *Sõnum:
  • Minu meiliaadress:
  • Telefon:
  • Minu nimi:
Ole ettevaatlik:
Saatke pahatahtlikku kirja, teatati korduvalt, külmutaks kasutaja
See tarnija võtab ühendust 24 tunni jooksul.
Selle toote kohta pole praegu päringuid.
top