SWUVC meeskond on välja töötanud 222nm pika UV desinfektsioonivahendi.

Väljalaske kuupäev:2021-03-02

SWUVC meeskond on välja töötanud 222nm pika UV desinfektsioonivahendi.

Meie kauge UV toode on keskkonnasõbralik toode ilma elavhõbeda ja osoonita.Toode kasutab 222nm ultraviolett steriliseerimise tehnoloogiat ja lastakse ametlikult turule märtsis.

Erinevalt traditsioonilisest 254nm steriliseerimise lamp, selle suurim omadus on see, et seda saab kasutada mehitatud keskkonnas, ilma et see põhjustaks inimkehale kahju.

Seda saab kasutada erinevates kohtades, näiteks eakate, koolide, kontorite ja kaubanduslike rajatiste juures.Palun kasutage SWUVC ultraviolettkiirgust, et vältida uue koroonviiruse levikut.


微信图片_20210301172219.png

Maailm kannatab uue südame isheemiatõve all.Kuidas vähendada riski on igaüks's meeles.Kas praegune vaktsiin suudab lahendada kõik probleemid?Ilmselt mitte.

UV desinfektsioon on traditsiooniliselt tõhus meetod, kuid personali ei tohi puutuda kokku UV-valgusega.Nüüd on 222nm FAR UVC desinfitseerimisvahendid inimkehale (sh nahale ja silmadele) ohutud.FAR UVC aitab meil kiiresti luua ohutu ruumi.

FAR UVC 20W toodete müügihind Euroopas ja Ameerika Ühendriikides on umbes 1,700 USA dollarit.Meie tehases olevate toodete hind on palju madalam kui Euroopa ja Ameerika turgude jaehind.

Ma arvan, et sa peaksid veetma oma riigis aega, et mõista toote- ja turutingimusi.See on äriplaan, mida tasub kaaluda.

Teil võib olla ka oma kaubamärk, ja me anname teile algseadmete valmistaja.Samalaadsete toodete hind Euroopas ja Ameerikas on palju kõrgem kui sarnaste toodete hind Hiinas.

Kui hinnaerinevused on suured, on tarbijatel oma valikud.

Kui soovite rohkem üksikasju, palun kirjutage mulle.


Saatke sõnum sellele tarnijale

  • Et:
  • Dongguan 3d Health Technology Co., LTD
  • *Sõnum:
  • Minu meiliaadress:
  • Telefon:
  • Minu nimi:
Ole ettevaatlik:
Saatke pahatahtlikku kirja, teatati korduvalt, külmutaks kasutaja
See tarnija võtab ühendust 24 tunni jooksul.
Selle toote kohta pole praegu päringuid.
top