Kuidas valmistati kõrge rõhuga süsinikkiu komposiitgaasi balloone?

Väljalaske kuupäev:2020-06-02

Süsinikukiududest komposiitsilindrid on paremini toimivad kui metallsilindrid (terasest silindrid, alumiiniumist õmblusteta silindrid), mis on valmistatud ühest materjalist, näiteks alumiiniumist ja terasest.See suurendas gaasi ladustamisvõimsust, kuid on 50% kergem kui sama mahuga metallsilindrid, annab hea korrosioonikindluse ja ei saasta andmekandjat.Süsinikukiu komposiitmaterjalikiht koosneb süsinikkiu kiust ja maatriksist.vaiguliimilahusega immutatud süsinikkiud asetatakse voodri külge kindlal viisil ning seejärel saadakse süsinikkiu komposiitne surveanum pärast kõrge temperatuuriga kõvendamist ja muid protsesse.

 

Süsinikkiudoptilise haavaga kõrgrõhugaasiballoone kasutatakse laialdaselt auto-, lennundus-, tervishoiu-, tuletõrje-, kaevandus-, gaasianalüüsi- ja erivarustuses, nagu meditsiinihingamisaparaatide süsteemid, sealhulgas kodumajapidamises ja meditsiinilises hapniku hingamisaparaadis;sisseehitatud positiivse õhu hingamisaparaat tulekahju kaitseks ja suruõhuga ringlev hingamisaparaat päästetööde tegemiseks;   Aerospace fieldis õhusõiduk, väljutusiste ja õhu kattevari; uute energiakasutusega sõidukite puhul sellised kokkusurutud maagaasisilindrid nagu terasvooderdis süsinikkiu rõngastatud terasest terasest terasest terasest komposiitsilinder (CNG-2), alumiiniumist vooderdisest süsinikkiust valmistatud täishaavaga komposiitsilinder (CNG-3);plastist vooderdis, täielikult haavaga komposiitsilinder (CNG-4) jne. Kas te teate, kuidas valmistati kõrgrõhu süsinikkiu komposiitgaasiballoone?

 

 

Materjal:  

T700 süsinikkiud,   6061 alumiiniumsulam   metallvooderdus, välisläbimõõt 404mm, kogupikkus 668mm, pudeli paksus 1.6mm

Protsess:  

CNC mähkimisseadme mähkimisseadme 10mm paks komposiitmaterjal metalli vooderduspinnal, ahju pöörlev kuivatamine.

 

Kõrgsurvesilindri mähkimise protsess

Süsinikukiu mähkimise käigus mähitakse süsinikkiu kimbud pidevalt ümber pöörleva telje, et moodustada pinge all silindriline struktuur.On kaks kiu mähkimisprotsessi kõrgsurvegaasiballooni CFRP: esimene on kuiv mähkimine, mis on valmistatud preprepregmaterjaliga töödeldud preprepregmaterjalist ja seejärel haava Mandure pärast seda, kui see on pehmendatud viskoosseks voolurežiimiks kuumutamise teel mähkimisseadmel, nagu on näidatud joonisel.

20200510223847195731bedfb34bc2ad33d28d542da951.jpg

Prepregmaterjali kiu ja vaigu sisalduse määra täpne kontrollimine võib parandada toote kvaliteeti, kõrget tootmistõhusust, lõpetamiskiirust kuni 100 ~200m/min. Seda meetodit kasutatakse siiski vähem, kuna eelröövel- ja kuivmähkimisseadmete hind on kõrge.


Teine meetod on märgmähkimine, mille puhul süsinikkiukimbud on immutatud kindlas liibuvas kastmisseadmes ja seejärel otse tõmbejõu reguleerimise all olevasse südamikusse, nagu on näidatud joonisel.

20200510223921eac863bd7e494bbcad40db2e08d405be.jpg

Märja mähkimise protsessis on kiul lihtne vaik välja võtta pärast maseratsiooniseadmest lahkumist, mis võib vähendada mähkimise kiirust ja vältida jäätmeid.Samal ajal, pidev kadu vaik ja süsinikkiu suhe on raske kontrollida, lahusti lenduvad tekitavad ka lõhn.


Lisaks eespool nimetatud ilmsetele puudustele on märjal mähkimisel ka mõned olulised eelised kuiva mähkimisega võrreldes: esiteks on tootmiskulud umbes 40% väiksemad kui kuiv mähkimine; teiseks on toode hästi suletud, mähkimisprotsessi pinge võib tekitada liigse vaigu vedela liimi mulli ja täita lünga;Lõpuks, vaigulahus, mis on immutatud süsinikkiu pinnal, võib tõhusalt vähendada kiu kulumist, mis on kõige sagedamini kasutatav kõrgrõhu all olevate gaasiballoonide töötlemise tehnoloogia.


Saatke sõnum sellele tarnijale

  • Et:
  • Tianjin Decho International Trade Co.,Ltd
  • *Sõnum:
  • Minu meiliaadress:
  • Telefon:
  • Minu nimi:
Ole ettevaatlik:
Saatke pahatahtlikku kirja, teatati korduvalt, külmutaks kasutaja
See tarnija võtab ühendust 24 tunni jooksul.
Selle toote kohta pole praegu päringuid.
top