Kuidas Punane Valgus Teraapia toimib?

Väljalaske kuupäev:2020-09-03

Punane valgusravi on ohutu, loomulik ja tõhus ravi, mis võib taastada oma naha&35;39;on nooruslik elujõud, vähendada kortse ja peeneid liine, vähendada armide ja laikude välimust, ravida akne ja tugevdada kollageeni.

On ka suur hulk kliinilisi uuringuid punase valguse ravi.Kogu uuringu jooksul pärast uuringut, punane valgusravi võib parandada välimust, vähendada paistetust ja põletikku, ja aidata inimestel näha noorem.

Teaduslikul tasandil ei saa me eriti midagi positiivselt öelda.Nagu ma selgitan järgmistes punktides, enamik teadusuuringutega seotud meetmeid nähtus või kasutab kaudseid meetodeid võimalike põhjuste lahendamiseks, lihtsalt järeldamaks, et " mehhanism ei ole teada " Jah.

Punane tuli näib olevat kasulik teatavatele vigastustele ja patoloogilistele tingimustele, kuid praegu esitatud imeravimite väiteid ei toeta veel teadusuuringud.

Teadusuuringud ja katsetamine   punase valguse ravi

Punast valgusravi on uuritud ja katsetatud sadades vastastikuse eksperdihinnangu saanud kliinilistes uuringutes ning saavutatud positiivseid tulemusi nahatervise, kollageeni tootmise, kehafunktsiooni ja lihaste taastumise, une, liigesvalu, põletiku jms. Ja ei ole ravimeid, kemikaale, ultraviolettkiirgust, invasiivseid protseduure ega muid ühiseid kõrvaltoimeid.

NFL staarid, NBA meeskonnad, olümpialased, maailmaklassi treenerid, loodustervise liidrid ja juhtivad kliinikud ja võimlad kasutavad iga päev punase tule teraapiat, et saavutada neid looduslikke tervisehüvesid.

Meditsiinilise uuringu eesmärk konkreetse ravi kohta, mis on empiiriliselt või isegi anekdootselt näidanud kasu on mõista, kuidas ja miks see annab täheldatud tulemusi.Kõikidest uuringutest, mida ma uurisin, põhinevad uuringud, mis pakuvad vähem vastuolulisi tulemusi, inimeste kohta tehtud tähelepanekutel.

Need viitavad punase valguse mõju liigesevalu, nagu tendenopaatia, osteoartriit, randme tunneli sündroom ja luu- ja lihaskonna häired.Isegi sellistel juhtudel näitavad tulemused, et tegemist on raviga, millel võib olla mõõdukaid kasulikke mõjusid.Tagasihoidlik ma mõtlen, et meta-analüüs punane valgus s mõju osteoartriit näitas, et see võib olla kasulik lühiajaline leevendus liigesevalu ja hommikune jäikus, mitte rohkem.

See on näidanud ka paljutõotavat adjuvantset ravi efektiivsust maxillofacial pärast kirurgilist paranemist.

Kuidas loomulikud puna- ja infrapunavalguse lained põhjustavad neid positiivseid bioloogilisi mõjusid sinu kehas?Me paneme selle artikliga kokku.

Punane valgusravi toimib, suurendades energia tootmist raku tasandil.Punane valgusravi on ka loomulik põletikuvastane toime ja on tõestatud, et parandada vereringet ja vähendada oksüdatiivset stressi.

Arvatakse, et punane valgus toimib, põhjustades rakkude mitokondrite biokeemilisi toimeid.Mitokondrid on rakkude toiteallikas ja koht, kus wher& 35; 101; rakud toodavad energiat.Energiat kandev molekul leitud rakud kõik elavad asjad on nimega ATP (adenosiin trifosfaat).

Mitokondrite funktsiooni suurendamise kaudu, kasutades   Punane   Valgus   Teraapia, rakk võib teha rohkem ATP.Rohkem energiat, rakud saavad toimida tõhusamalt, noorendada ise ja parandada kahju.

Punane   Valgus   Teraapia on erinev   laser   või   intensiivne pulseeriv valgusravi, sest see ei põhjusta nahapinnale kahjustusi.Laser ja pulseeriv valgusravi toimib, põhjustades kontrollitud kahjustusi naha välimine kiht, mis seejärel kutsub esile koeparanduse.Punane   Valgus   Teraapia   möödub sellest karmist sammust, stimuleerides otseselt naha taastumist.Punase poolt kiirgav valgus   Valgus   Teraapia läbib ligikaudu viis millimeetrit naha s pinna all.

Red Light Therapy aitab inimestel toota rohkem tsellulaarset energiat

Lihtsamates terminites toimib punase valguse ravi rakkude laadimisega.Loodusliku valguse lainepikkus stimuleerib teie mitokondrit, tuntud ka kui " rakkude toiteallika kohta; " Jah.See aitab teie rakkudel rakkude hingamise ajal toota rohkem ATP (adenosiintrifosfaat) energiat.ATP energia on oluline molekul, mis võib anda kogu energia inimkehale.Inimesed kutsuvad seda tavaliselt " energia valuuta elu. " Mida rohkem ATP energiat inimene saab toota, seda paremini nad näevad, tunnevad, tervise ja täita.

Enamik inimesi ei saa piisavalt looduslikku valgust: looduslik valgus on inimeste tervisele oluline, kuid kahjuks ei saa enamik inimesi peaaegu kogu valgust, mida nad vajavad keskkonnast.Uuringud näitavad, et ameeriklased veedavad keskmiselt rohkem kui 90%oma ajast siseruumides.[1] See aitab selgitada, miks lihtsad sekkumised nagu punase valguse ravi võib olla suur mõju inimeste tervisele ja mõju üldise tervise.

Punase valguse ravi alused

Kvaliteetsed punase valguse teraapia seadmed kasutavad meditsiinis kasutatavaid valgusdioode, et edastada kontsentreeritud loodusliku valguse lainepikkusi nahale ja rakkudele, tekitamata ohtlikke ultraviolettkiirgusi või liigset kuumust.Sa pead vaid istuma või seisma seadme juures kümme kuni 15 minutit päevas, et oma akut laadida.Mida suurem on keha pindala, mida saab katta, seda rohkem võimalusi rakud absorbeerida loomulik valgus.Pidev kasutamine võib tuua süsteemsemat kasu.

Kõik organismid vajavad ATP rakuenergia, et toimida ja ellu jääda.Peaaegu kõik organismid toetuvad loomulikule valgusele, et seda protsessi meie rakkudes iga päev käivitada.Looduslik valgus, millel on punane ja peaaegu infrapuna lainepikkused, stimuleerib teie rakkude mitokondrit.Need rakud on vastutavad valguse, hapniku ja toidu neelamise eest, mida me sööme ja nende muundamise energiaks, mis on kasulik inimkehale rakulise hingamise teel.

RDS.jpg


Saatke sõnum sellele tarnijale

  • Et:
  • Red Dot Led Lighting Co.,Ltd
  • *Sõnum:
  • Minu meiliaadress:
  • Telefon:
  • Minu nimi:
Ole ettevaatlik:
Saatke pahatahtlikku kirja, teatati korduvalt, külmutaks kasutaja
See tarnija võtab ühendust 24 tunni jooksul.
Selle toote kohta pole praegu päringuid.
Red Dot Led Lighting Co.,Ltd

Töö nimetus: email:marketing(at) reddotled.

Osakond: sales

Ettevõtte telefon: +86 0755-27802682

E-post: Võta meiega ühendust

Mobiiltelefon: 18902854815

Veebisait: reddoled.estb2b.com

Aadress: 3th Floor, Block 4, Huangpu Zhengfeng Industrial Park,Shajing street,Baoan district,Shenzhen City,Guangdong Province,China

Smart telefoni vaatamine, Bluetooth-kell
Täisekraan nutikas telefon
Elutuba super lahe kala paak
Naiste ultra pikkad seksikas ripsmed
Toiteväärtuslik super-vitamiin C juustu joomine
Mugav väljas laud
Ultra-arukad värviprinterid
Väli suur fänn
Premium punane vein
Väga väike mugav USB-salvestuskett
top