Jahutustorni igapäevase käitamise juhtimine

Väljalaske kuupäev:2020-07-07

Selleks et tagada, et jahutustorn töötab parimas seisukorras, tuleb jahutustorni käitamise igapäevase juhtimise käigus ära teha.See hõlmab peamiselt järgmisi aspekte:


      Esiteks.Toodangu koormuse, meteoroloogiliste tingimuste ja seadmete oleku järgi koostab iga torni ökonoomne ja mõistlik töörežiim.

微信图片_20200410144959.jpg

      Kaks.Korrapäraselt jälgida ja registreerida iga jahutustorni tööparameetrid, üldiselt iga 2h. Kirje sisuks on jahutustorni käitavate töötajate meteoroloogilised tingimused ja asjakohased märkused.


      Kolmas.Talve meteoroloogiliste tingimuste, tootmiskoormuse ja seadmete seisundi kohaselt valmistatakse ette talvel külmutustorni rühma talvel ette talvel talvel talvel talvel talvel talvel talvel talvel talvel talvel talvel talvel talvel toimuva külmumise vältimise kava.


      4Regulaarselt analüüsida jahutustorni termilise stabiilsuse muutusi ja põhjusi ning analüüsida jahutustorni käitamise majanduslikku kasu. See on väga oluline.


      5.Korrapärane patrullimine, jahutustorni ja ringleva veesüsteemi defektide registreerimine ning sellest asjaomastele isikutele teatamine.


      Kuues.Põhjendamatult reguleerida ja jaotada paralleelselt töötavate jahutustornide veetaset, et vähendada pärast jahutamist integreeritud vee temperatuuri.Veepaakide veetaset jahutustornis kohandatakse mõistlikkuse piires nii, et vee pihustamise tihedus oleks ühtlane ja mõistlik.Vee jaotusmahuti veetase ei tohi olla liiga kõrge ja see ei tohi otse üle voolata.Samal ajal ei tohiks iga masti veetaseme erinevus olla suurem kui 10%-st kuni 15%-ni ning sama tüüpi jahutustorni väljalaskeava vee temperatuuri erinevus ei tohiks olla suurem kui 1 C.


      7.Rakendada nõuetekohaselt mõistlik ja mõistlik reovee kava; jälgida jahutusseadmeid ja#39; räpast armuolukorda ja vee kvaliteeti; kontrollida ja tagada kanalisatsioonisüsteemi tavapärane toimimine ning teha asjakohased andmed.


      Kaheksa.Jälgige jahutust ja vee püüdmist ning lekkivat varustust ringlevate vesikraavide ja teiste armastajatega.Kui jahutuslaud on kasutusest väljas, võib seda hinnata veetaseme muutumise põhjal; jahutamise ajal võib seda hinnata ka veevarustuse mahu ja veetaseme muutumise põhjal.Vajaduse korral tuleb inspekteerimine korraldada.


      -9.Tihtipeale tuleb jälgida iga jahutustorni sumpa ja ringleva veekraavi veetaset, nii et eri osade veetasemete erinevus ei oleks suurem kui 15%.Täiendava vee koguse kohandamine õigel ajal, et tagada

18.jpg

Hoidke ringlevat veepumpu tavapärasel viisil töös, et vältida basseinivett.Kui veetaseme erinevus ringleva veefiltri esiosa ja tagakülje vahel on rohkem kui 10cm, tähendab see, et filter on blokeeritud ja filter tuleb kohe puhastada.


      Kümnes.Rakendada ja kohandada nõuetekohaselt talveplaani ja külmutamisvastaseid meetmeid, sealhulgas: talvel suletava jahutustorni mõistlik käitamine; spetsiaalse külmutamisvastase veejaotusseadme paigaldamine; tuuleklaasi korrapärane soojendamine ja hoolikas reguleerimine; õigeaegne ebasoovitav, kahjulik rippuv jää puhastamine;Veoseadmed peavad olema kaitstud külmumise ja vee säilitamise või ringluses oleva vee vms eest.


      11.Pöörlevate seadmete, näiteks mehaaniliste ventilatsiooni- ja jahutusventilaatorite seiret tuleks töö ajal tugevdada; mehaaniline hõõrdeheli, labade kiik, mootori temperatuuri tõus, käigukast ja kandeaine õlitaseme muutused ning õlipumba töö.


      12-st.Külmal hooajal on vaja ära hoida ebatõenäolise vee üleannustamise esinemine operatsiooni ajal.Meteoroloogiliste tingimuste ja koormuse kohaselt on pärast talvel ringleva vee mahu määramiseks arvutuste ja katsete tegemist võimalik kindlaks määrata ringlevate pumpade ja jahutustornide puuplokkide arv.

78.jpg


Saatke sõnum sellele tarnijale

  • Et:
  • Dongguan Lingtian Cooling Equipment Co., Ltd.
  • *Sõnum:
  • Minu meiliaadress:
  • Telefon:
  • Minu nimi:
Ole ettevaatlik:
Saatke pahatahtlikku kirja, teatati korduvalt, külmutaks kasutaja
See tarnija võtab ühendust 24 tunni jooksul.
Selle toote kohta pole praegu päringuid.
top