Jahutustorni rakendus/tööpõhimõte/tehnilised omadused

Väljalaske kuupäev:2020-07-08

toote kirjeldus

Esiteks.Rakendusalad: tooteid kasutatakse laialdaselt ringleva vee jahutamise protsessis, mis hõlmab tsiviil-, kesk- ja kliimaseadmeid, väljasulatavust, toitu, konditsioneerimist, sissepritseerimist, meditsiini, trükkimist ja värvimist.

Kaks.Tooteomadused: sobivad madala müraga elamurajoonidele või kesk-õhu konditsioneerimisega ringlevale veesüsteemile, tsiviilkasutuses olevale veesüsteemile

Kolmas.Tootemudel: monomeeri spetsifikaadi mudel 50m3/h--5000m3/h



töö põhimõte

Ruudukujulise jahutustorni puhul kasutatakse jahutusefekti saavutamiseks ristsuunalise gaasivahetuse tehnoloogiat.

Protsessi kuum vesi jaotub torude kaudu jahutustorni mõlemal küljel paiknevatesse vee jaotussüsteemidesse ning vertikaalse languse tulemuseks on ühtne vee jaotus.Ainulaadne täitevoo kanal võimaldab veevoolul moodustada täiteaine pinnal suure ala voolava vesikile, mis on voolav.Tekitada tuul, et täita kiht, nii et õhk saab kiiresti võtta ära soojuse vees, et saavutada külm ja soojuse vahetus, ja kuumus on tõmmatud ära ülemise ventilaatori, et saavutada jahutamise mõju.



Tehnilised omadused

Esiteks.Struktuurilised omadused: korrosioonivastane disain, ei kanna osad sees, ja äärmiselt madal remondikiirus.Karbi põhiosa on valmistatud klaasist terasest ja selle sisemine struktuur on valmistatud süsinikterasest.Disainitud eluiga on 15-aastane.

Kaks.Soojusvahetuse tõhusus; patenteeritud täiteseadme puhul on väike tuuletakistus, suur vee ümberjaotumise võimsus ja kõrge termiline jõudlus.

Kolmas.Konstruktsiooni standardid:

Standardtüüp: sisevee temperatuur 37?, väljundvee temperatuur 32?, temperatuuri erinevus 5?;

Tööstuslik tüüp: sisselaskeava temperatuur 42_;, väljundvee temperatuur 32?, temperatuuri erinevus 10?;

kõrgtemperatuurne tüüp: sisselaskeava veetaemperatuur 60?, väljundvee temperatuur 35?, temperatuuri erinevus 25?;

4Hoolduskulud: stabiilne ja vastupidav struktuur, standardne paigaldus, lihtne käitamine ja äärmiselt madal remondimäär.

      Dongguan Lingtian Cooling Equipment Co., Ltd. (lühend: Dongguan Lingtian) on tehnoloogiapõhine terviklik ettevõte, mis ühendab R & D, tootmine, müük ja tehniline paigaldus.Ta on Lõuna-Hiina suurim energiasäästliku jahutustorni seadmete tarnija, kes on spetsialiseerunud arendustegevusele, teadusuuringutele ja tootmisele. See hõlmab kõiki energiasäästlikke jahutustorne, turbiini jahutustorne, jahutustorni energiasäästlikku transformatsiooni, ruutu, ultrahelikiirgust, kõrgtemperatuurilisi jahutustorne jne;tooteid müüakse hästi üle kogu riigi.



Saatke sõnum sellele tarnijale

  • Et:
  • Dongguan Lingtian Cooling Equipment Co., Ltd.
  • *Sõnum:
  • Minu meiliaadress:
  • Telefon:
  • Minu nimi:
Ole ettevaatlik:
Saatke pahatahtlikku kirja, teatati korduvalt, külmutaks kasutaja
See tarnija võtab ühendust 24 tunni jooksul.
Selle toote kohta pole praegu päringuid.
top