Mis on "needi pähkel"?

Väljalaske kuupäev:2020-06-02

Riveti pähkel on omamoodi pähkel, mida kasutatakse lehtmetalli või lehtmetalli suhtes.See on ümmargune kuju, sissepressitud hammastega ja juhisoontega ühes otsas.Põhimõte on suruda lehtmetalli eelvormitud auk läbi reljeefsete hammaste.Üldiselt, auk läbimõõt ruut eelvormitud auk on veidi väiksem kui reljeefne hambad on needi pähkel.Needi mutri reljeefsed hambad surutakse plaadile läbi rõhu, mille tulemuseks on plastiline deformatsioon augu ümber, ning deformeerunud objektid surutakse juhtsoonesse, mis tekitab lukustuse efekti.





Pressi needi mutrid võib jagada kiire lõikamine terasest needi mutrid, roostevaba teras press needing pähklid CLS, roostevaba teras press needing mutrid SP ja vask ja alumiinium press needing mutrid CLA, mida tuleks kasutada teises keskkonnas.Spetsifikaadid on tavaliselt m2 kuni M12.




Ajakirja needmise pähklite jaoks puudub ühtne riiklik standard.Esimesed pressi needvad pähklid tulid Ameerika tootjatelt.Pärast Hiina sisseviimist moodustasid nad järk-järgult praeguse tööstusharu standardi ning need võeti vastu šassii kapi ja lehtmetalli tööstuse poolt.




Jõgi pähklite kasutamise tehnilised suunised:




Esiteks.S seeria needimispähklid on valmistatud tasuta lõikeraud ja töödeldud kuumtöötlemisega.CLS-seeria neetimismutrid on valmistatud vabast lõikamisest roostevabast terasest ilma pinnatöötluseta.





Kaks.Madala süsinikdioksiidiheitega terasplaadi karedus peab olema väiksem kui 70rb ja roostevaba terasplaadi karedus peab olema väiksem kui 80RB.





Kolmas.Seda kohaldatakse erineva paksusega plaatide suhtes, mille väikseim paksus on 0.8mm.A-mõõtmele vastavat Z-sabanumbrit saab määrata ainult vastavalt plaadi paksusele ja pähklite spetsifikatsioonile, kui seda kasutatakse.Kasutaja select näidised ja tellimused vastavalt tabeli sabanumbrile vastavalt plaadi paksusele;





4Aperttuuri suuruse järgi peab seda täpselt kontrollima, seda töödeldakse vastavalt 0- "0.075mm"-e tolerantsile, eelistatavalt augustatud, ning pähkel tuleb üldiselt paigaldada alates " lahutatud " plaadi pinna kohta.





Käitise protsess on üldiselt realiseeritud " pressi needmine " Operatsioon ja seda ei tohi sisse taguda.


Saatke sõnum sellele tarnijale

  • Et:
  • Dongguan Wurong Hardware Co., Ltd.
  • *Sõnum:
  • Minu meiliaadress:
  • Telefon:
  • Minu nimi:
Ole ettevaatlik:
Saatke pahatahtlikku kirja, teatati korduvalt, külmutaks kasutaja
See tarnija võtab ühendust 24 tunni jooksul.
Selle toote kohta pole praegu päringuid.
Dongguan Wurong Hardware Co., Ltd.

Töö nimetus: 469745170@qq.com

Ettevõtte telefon: +86 0769-85473115

E-post: Võta meiega ühendust

Mobiiltelefon: 13829268176

Veebisait: wurong.estb2b.com

Aadress: No.3, Wushaxing 2nd Road, Chang 'an Town, Dongguan City, Guangdong Province

Smart telefoni vaatamine, Bluetooth-kell
Täisekraan nutikas telefon
Elutuba super lahe kala paak
Naiste ultra pikkad seksikas ripsmed
Toiteväärtuslik super-vitamiin C juustu joomine
Mugav väljas laud
Ultra-arukad värviprinterid
Väli suur fänn
Premium punane vein
Väga väike mugav USB-salvestuskett
top