Mis kasu on punase valguse ravi inimese keha?

Väljalaske kuupäev:2020-09-01

Seoses teadusuuringute arendamisega punase valguse ravi, on üha selgemaks saanud, et ravi pakub hämmastav tervishoiu kasu.Kliinilised uuringud on hakanud uurima punaste ja peaaegu infrapuna lainepikkuste erinevaid võimalusi erinevate füsioloogiliste ja vaimsete seisundite ravimiseks.   Mõelge punase valguse kui toidu oma keha, pakkudes toitainete tihe toitumine, mis aitab kaasa paranenud heaolu.   Enamik punasest valgusest?selle mõju avaldub rakkudes’mitokondrites, mis neelavad valgust.Sisse   rakuuuringud, tsütokroom C oksüdaas mitokondris neelab punase valguse, mis põhjustab selle vabanemist lämmastikoksiid, suurendada ATP ja vähendada oksüdatiivset stressi.See suurenenud ATP (energia) tootmine on võimalik põhjus valgusravi?positiivne mõju lihaste taastumisele ja füüsilisele jõudlusele.Järgnevalt on kasu erinevate aspektide punase valguse ravi.

Naha tervise parandamine

Esiteks.kollageeni tootmise suurendamine nahas

Kaks.kiuplahvatuse tootmise suurendamine

4vere ja koerakkude vahelise vereringe suurenemine

5.rakkude kaitsmine kahjustuste eest

Kuues.suurendada mRNA rakkude, mis aitab stimuleerida rakkude

7.näo tekstuuri parandamine

Kaheksa.peenjoonte vähendamine

-9.Akne täiustamine

Kümnes.jume parandamine

11.noorendage nahka.

Haavade paranemine

Punane valgus võib olla abiks ka haavade paranemise kiirendamisel.

Uuringud päevikus Anais Brasileiros de Dermatologia tõstab esile fakti, et kerge ravi võib aidata haavade paranemisel mõnel viisil, näiteks:

Esiteks.   millega vähendatakse põletikku rakkudes

Kaks.   uute veresoonte moodustumise stimuleerimine, mida arstid nimetavad angiogeneesiks

Kolmas.   suurendada kasulikke fibroplastide naha

4   kollageeni tootmise suurendamine nahas

5.   Rohkem uuringuid inimestel võib aidata kinnitada neid tulemusi.

Juuste kasvu edendamine

Paljud uuringud uurida mõju punane valgus juuste kasvu ja osutus punase valguse ravi võib parandada juuste tihedust.

Uurijad näitavad, kui inimesed rakendada valguse lainepikkused nii 665 nanomeetrid (nm) ja 808 nm võib teha juuksed kasvada parima tulemuse.Madala taseme laserravi, mida nimetatakse ka punase valguse raviks, paljastab footonid peanaha kudedesse.Need footonid imendub nõrgad rakud, et soodustada juuste kasvu.See'on üldtunnustatud, et protseduur on ohutu, talutav ja vähem invasiivne kui juukselõikus.

Valu vähendamine

Füüsilise ja rehabilitatsiooni meditsiini Euroopa Journali artiklis koostati paljude uuringute tulemused, mis käsitlesid RLTd ja luu- ja lihaskonna haigusi.Uuringud näitasid, et RLT võiks tõhusalt vähendada valu täiskasvanutel, kellel on erinevad luu- ja lihaskonna vaevused, ja   Infrapunalähedase valguse lainepikkused vähendavad üldist valu, vähendades liigeste jäikust ja valulikkust, vähendades põletikku, lõdvestades lihaste spasmisid ja suurendades verevoolu.

kehakaalu langus

Valgusravi, eriti loomulik päikesevalgus, on alati pannud inimesi tundma tervislikumalt ja energilisemalt.Keha neelab valgust, et toota rohkem D-vitamiini, kuid valguse positiivset mõju saab arvestada ainult D-vitamiini tootmisega; tegelikult on olulisem mõju punane ja peaaegu infrapunavalgus.Need valguse lainepikkused 600-1000nm'ist avaldavad otsest mõju keha ainevahetusele, olles ühenduses meie rakkude energiat tootvate osadega.Kuna energia tarbimine ja toodang on lahutamatult seotud kehakaalu juhtimisega, on seos selge.   Mida me teame, on see, et uuringud näitavad punast valgust ja infrapunavalgust, mis võib stimuleerida lipiidide vabanemist rasva rakkudest kehas, et saavutada kehakaalu langus.

Kokkuvõte

Punane valgusravi võib tuua palju suuri kasu inimkehale, ja ei ole poolmõjud.RLTTon andnud paljulubavaid tulemusi paljudes aspektides, eriti mõnede nahatingimuste ravimisel, nüüd on see#39;on lihtne osta punase valguse ravi seadmeid, kuid peab ostma FDA sertifitseeritud seadmeid, kui on vaja kasutada.


1000w_led_red_lights.png

Saatke sõnum sellele tarnijale

  • Et:
  • Red Dot Led Lighting Co.,Ltd
  • *Sõnum:
  • Minu meiliaadress:
  • Telefon:
  • Minu nimi:
Ole ettevaatlik:
Saatke pahatahtlikku kirja, teatati korduvalt, külmutaks kasutaja
See tarnija võtab ühendust 24 tunni jooksul.
Selle toote kohta pole praegu päringuid.
Red Dot Led Lighting Co.,Ltd

Töö nimetus: email:marketing(at) reddotled.

Osakond: sales

Ettevõtte telefon: +86 0755-27802682

E-post: Võta meiega ühendust

Mobiiltelefon: 18902854815

Veebisait: reddoled.estb2b.com

Aadress: 3th Floor, Block 4, Huangpu Zhengfeng Industrial Park,Shajing street,Baoan district,Shenzhen City,Guangdong Province,China

Smart telefoni vaatamine, Bluetooth-kell
Täisekraan nutikas telefon
Elutuba super lahe kala paak
Naiste ultra pikkad seksikas ripsmed
Toiteväärtuslik super-vitamiin C juustu joomine
Mugav väljas laud
Ultra-arukad värviprinterid
Väli suur fänn
Premium punane vein
Väga väike mugav USB-salvestuskett
top