Valmististe struktuuril kasutatakse kolme spetsiaalset valumeetodit

Väljalaske kuupäev:2021-02-22

Valustruktuurile_onvaja kasutada kolme valumeetodit;

    (1) Investeeringute valandid:

 .Vaha vormide tootmise hõlbustamine

Kaks.valandite augud ja sooned ei tohiks olla liiga väikesed või liiga sügavad, liiga väikesed või liiga sügavad augud ja sooned, mis ei soodusta investeerimishallitusseente vastavate aukude sujuvat täitmist värvi ja liiva osakestega, mis moodustavad sobiva õõne; samal ajal,Liiga sügavad augud ja sooned tekitavad raskusi ka valandite liivapuhastuses.Üldiselt peaks ava olema suurem kui 2mm (õhukesed osad) > 0.5mm).Kui auk on läbi, on augu sügavus/ava väiksem kui 4-6, kui auk ei ole läbi, on augu sügavus/ava väiksem kui 2.Rümba laius peab olema suurem kui 2mm ning soone sügavus ei tohi ületada 2-6 korda, mis ületab soone laiuse.

 ; 3.Vähendada kuumalaike ja püüelda ühtlase seina paksuse poole.Investeeringute tegemisel ei ole tavaliselt eraldi tärni, vaid kasutatakse valamise otseseks toitmiseks paksemat sprued.Selle protsessiga kohanemiseks tuleks võimalikult palju kasutada õhukese seinaga ehitisi ning seina paksuse jaotumine peaks olema kooskõlas suunava tahkumise põhimõttega.

 .Vältida suurt lameda plaadi struktuuri.Kuna sulanud mudelkesta kõrge temperatuuri tugevus on madal, on kerge deformeeruda, nii et proovi struktuuri kavandamisel tuleb vältida suuri tasapinnalisi pindu.

 ;(2) Metallvalu:

 .Valamise kuju ja õõnsus peaks olema lihtne ning valangu strukturaalset kallakut tuleks suurendada nii palju kui võimalik ning vältida tuleks liiga väikeste või sügavate aukude kasutamist, et hõlbustada südamiku väljavõtmist ja tagada valamise sujuv eemaldamine.

Kaks.Valutava seina paksus peab olema ühtlane, et vältida kokkutõmbumist poorsuse ja mõra defekte; samal ajal ei tohiks seina paksus olla liiga õhuke ja püüda vältida suuri horisontaalseid seinu, et vältida selliseid defekte nagu halb valu ja külm isoleerimine;näiteks alumiiniumist ränisulamist valandid Alumiinium-magneesiumi sulami väikseim seina paksus on 2mm~4mm ning alumiiniumi-magneesiumi sulami väikseim seina paksus on 3mm-5mm.

   12288; (3) Suremisahjude osad:

 .Die valandid peaksid püüdma kõrvaldada aluseid ja sügavaid õõnsusi.

 ; 2.Kasutage õhukese seinaga ehitisi, millel on ühesugune paksus seinas.Sobiv seina paksus valandites on tavaliselt: tsingisulam 1mm-3mm, alumiiniumsulam 1.5mm-5mm ja vasesulamist 2mm-5mm.

 .Surveproovis võib kasutada inserti ja insertide eeliseid tuleks täielikult ära kasutada, et toota keerulisi osi, parandada surevate osade kohalikku jõudlust ja lihtsustada monteerimisprotsessi.Selleks et muuta liitmine valuga usaldusväärseks, tuleks valangu osasse lisada süst, et teha sooned, bossid või seljatoed.


Saatke sõnum sellele tarnijale

  • Et:
  • SHANGHAI CONLY VALVE CASTING CO., LTD
  • *Sõnum:
  • Minu meiliaadress:
  • Telefon:
  • Minu nimi:
Ole ettevaatlik:
Saatke pahatahtlikku kirja, teatati korduvalt, külmutaks kasutaja
See tarnija võtab ühendust 24 tunni jooksul.
Selle toote kohta pole praegu päringuid.
top