Austraalia roostevaba terase minevik ja olevik

Väljalaske kuupäev:2021-01-11

Alates 1930ndatest, et parandada vastupidavust happe korrosioonile, eriti väävelhappe korrosioonile, molübdeeni ja kroomi sisaldust austeniitilises roostevabast terasest on pidevalt suurendatud ja superausteniliitne roostevaba teras on järk-järgult välja arendatud.Prantsusmaal ja Rootsis töötati välja 20%Cr-25%Ni-4Areng Nr. 20 sulam ja 904L pani aluse arengu super austeniitiline roostevaba teras.


1950-ndatel tootis Rootsis Avista Steel esimese roostevaba terase, mis sisaldas 6% molübdeeni, et seda kasutada erikeskkonnas.Põhisulami sisu on: 16.5%Cr-30% Ni-6% Mo, mis on hiljem 254SMO embrüonaalne vorm.Ameerika Ühendriigid arendasid ka AL-6X-i 1970ndate alguses. Peamine sulami sisu on 20%Cr-25%Ni-6% Mo. Selle terase peamine kasutus on õhukese müüriga kondensaatorud, mida jahutab elektrijaamades merevesi.Kõrgete sulamite tõttu on roostevaba teras lihtne toota metalli vahefaasi sadestamist, takistades seega paksu seinaga profiilide või torude tootmist.

1970ndate aastate alguses võimaldas kaitstud päritolunimetusega tehnoloogia innovatsioon paremini kontrollida elementide lisamise protsessi.Samuti on oluliselt parandatud spetsiaalse lämmastiku lisamist ja kontrolli ning kahjulike mikroelementide kõrvaldamise protsessi.Need on kõik kõrgema sulamise valmistamiseks.Superausteniitiline roostevaba teras on vundamendi rajanud.


1976, Rootsi Avista Steel Co., Ltd. arendas välja uut tüüpi 6% Mo roostevaba terase, nimelt Avesta254SMO, mis sai ka patendi.Kuna lämmastiku lisamine muudab metallmesofaasi sadestumise aeglasemaks, on see kasulik paksemate materjalide, näiteks keskmise tihedusega plaatide ja paksu seinaga torude tootmisele.Samal ajal on ka selle korrosioonikindlus ja mehaanilised omadused oluliselt paranenud.Super austeniiti roostevaba terase ühine omadus, mis sisaldab 6% Mo, on see, et nad kõik on väga kõrge vastupidavus piting ja lõhe korrosiooni.Seetõttu on seda laialdaselt kasutatud avamere ja magestamise tööstuses, merevee töötlemisel, suitsugaasi väävlitustamisel ja muudes seadmetes.Avesta 254SMO ilmumine tähistab kuuenda Mo superausteniitilise roostevaba terase industrialiseerimise ja kaubanduslikuks muutmise algust.

1980ndatel töötasid Rootsi ja Saksamaa välja sulamid, mis sisaldasid rohkem kroomi, mangaani ja molübdeeni ning kõrget lämmastikusisaldust.Tüüpiline teraseklass on 654SMO, mis sisaldab umbes 3% Mn, 0.5% N, ja 7% Mo. 654SMO on superausteniiti roostevaba teras, mis sisaldab 7% molübdeeni ning selle korrosioonikindlus on võrreldav parimate niklit sisaldavate sulamitega.Avesta6554SMO esilekerkimine on austeniitilise roostevaba terase arengu ajaloo verstapost.


Praegu, kuna selle kõrge korrosioonikindlus, kõrge tugevus, kõrge vastupidavus, suurepärane töötlemisvõime ja kulueelised, super austeniitiline roostevaba teras on laialdaselt kasutatud valdkondades keemia- ja meretehnika, ja isegi asendatud nikli-põhine korrosioonikindlus mõnes valdkonnas.Sulamikest ja titaanisulamitest saab väga oluline klass spetsiaalseid materjale.







Saatke sõnum sellele tarnijale

  • Et:
  • Shanghai LANZHU super alloy Material Co., Ltd.
  • *Sõnum:
  • Minu meiliaadress:
  • Telefon:
  • Minu nimi:
Ole ettevaatlik:
Saatke pahatahtlikku kirja, teatati korduvalt, külmutaks kasutaja
See tarnija võtab ühendust 24 tunni jooksul.
Selle toote kohta pole praegu päringuid.
top