Lõuna-Korea Jalgpalliliiga paigutas füüsilisi nukke, et luua atmosfääri.

Väljalaske kuupäev:2020-05-23

Korea meedialt, nagu SBS Television, saadud uudiseid, et K-League FC kampaania ajal Gwangju FC vastu põhjustas kioskites asetatud proteeside fännid kära.Sest need fännid on sellised.



Hääl seadis kahtluse alla Söul FC ja täiskasvanud toodete firma koostöö ning klubi vabandas välismaailma ees ja eitas seda.



Nakatunud epideemia tõttu kasutab K-liiga praegu tühja põldu.Söul FC lõi atmosfääri, tõmmates loosungid poodidesse ja asetades proteesi publikule.Fännid leidsid, et nukutootmisettevõtete ja BJ-ankurite kahtlusega täispuhutavate logode logod on nendel nukkudel, mis näisid kinnitavat mõningaid fännide oletusi klubi35;39 kohta; koostöö täiskasvanud toodete ettevõtetega.


 

Üks inimene Söuli klubist selgitas pärast mängu reporteritele: " Kuna proteesinukke andvaid äriühinguid ei olnud piisavalt, olid mõned nukud varem BJ-d haldava vahendusfirma võetud näidised ning logosid ei kinnitatud konkreetselt, kui klubi neid kasutas. " Äriinimesed pooldavad, et nad on ettevõtted, mis tegelevad kõrgetasemelise mannekeenitootmise.



See selgitus ei vaigistanud avaliku arvamuse vaidlusi.18-nda päeva varahommikul andis Söul FC välja vabanduse kirja.Klubi ütles: " Kuigi need kunstnukud on sarnased materjali täispuhutavad nukud, klubi kinnitas algusest peale, et nad ei ole Suhted.Tootmisettevõte tegeleb rõivatoodete tootmisega ja klubi on korduvalt kinnitanud, et ettevõte ei ole täiskasvanud toodete ettevõte.Pärast seda, kui ettevõtja A ettevõttele B tarnitud mannekeenid tagastati, ilmus välja täiskasvanute toodete puhul kasutatav B-nimi ning samuti spetsiaalne BJ&\ 35; 39; juhtkonna poolt toetatav keel on klubi viga, ilma et seda hoolikalt läbi vaadataks, ning seda ei s a a õigustada. " Söul FC ütles ka, et see tugevdab tulevikus juhtimist ja lubab vältida selliste arusaamatuste kordumist.




Kuigi vabanduse kiri on saadetud, on need nukud ilmselgelt ehtsad nukud.


Saatke sõnum sellele tarnijale

  • Et:
  • Guangzhou Bense Trading Co., Ltd
  • *Sõnum:
  • Minu meiliaadress:
  • Telefon:
  • Minu nimi:
Ole ettevaatlik:
Saatke pahatahtlikku kirja, teatati korduvalt, külmutaks kasutaja
See tarnija võtab ühendust 24 tunni jooksul.
Selle toote kohta pole praegu päringuid.
Guangzhou Bense Trading Co., Ltd

Töö nimetus: sales manager

Osakond: Marketing department

Ettevõtte telefon: +8613725492592

E-post: Võta meiega ühendust

Mobiiltelefon: 13725492592

Veebisait: bense.estb2b.com

Aadress: Baiyun District, Guangzhou City, Guangdong Province, China

Smart telefoni vaatamine, Bluetooth-kell
Täisekraan nutikas telefon
Elutuba super lahe kala paak
Naiste ultra pikkad seksikas ripsmed
Toiteväärtuslik super-vitamiin C juustu joomine
Mugav väljas laud
Ultra-arukad värviprinterid
Väli suur fänn
Premium punane vein
Väga väike mugav USB-salvestuskett
top