Is fiú muinín a bheith agat as boinn istigh déantúsaíochta gairmiúla, Qiyuan!

Väljalaske kuupäev:2020-08-11

Äriühing&35;39; peamised tooted: igat liiki kõrgtehnoloogilised sisetallad, funktsionaalsed sisetallad, ühekordsed kotisisetalladpu.eva.tpe,geel.pusisetallad, marginaalsed sisetallad, jalatallad jne, mis keskenduvad ainult sisetallade tootmisele!

Jätkusuutliku rohelise PU vahtplasti, funktsionaalse mälu vahu, patenteeritud polülite elastse puuvilla, polümeerilateksi tootearendus ja tootmine. Ettevõte keskendub ka EVA, PU, lateksi, TPE, PORON, polülite® sisetallad, kaare korrigeerimise alused, kohandatud sisetallad, kõrgendatud maksujõuetused, kõrgtehnoloogilised sisetallad,jalatervis ja ohutuse meditsiini tarvikud.
Ettevõttel on kõrgtehnoloogilised tootmisseadmed ja labor, R & amp; D keskus, 3D skaneerimine ja trükkimine sisetallad ja aastakümneid professionaalse meeskonna.


Me oleme paljude aastate jooksul edukalt koostööd teinud maailmakuulsate kaubamärkidega.
Seni on ettevõte tootnud rohkem kui 200 miljonit sisetallapaari, mille maht on 28-miljonit paari /aastas, mis teenindab rohkem kui 150 riiki maailmas.



Ettevõte on läbinud ISO kvaliteedijuhtimise süsteemi, BSCI sertifitseerimise ja GRS sertifitseerimise ning tal on mitmeid kaubamärke patente, leiutisi ja Gamma disaini ning muud intellektuaalse omandi tehnoloogiat.


Insoomsed omadused:
Spordi sisetallad on omamoodi jalatsimaterjal, millel on unikaalsed omadused elastsuse, higistamise neeldumise, šoki neeldumise, mugavuse jms osas, mis sobib rohkem spordijalatsites kasutatava jalatsimaterjali füüsilistele omadustele.Kui inimesed teevad trenni, siis tehakse kõik läbi jala jõu, nii et on suhteliselt suur hulk löögijõudu koondunud jalale; lisaks sellele tekitab jalg palju higi, aretab jalabaktereid, vähendades jalgade keskkonna mugavust.Enamik spordikingi on omadused šoki imendumine ja suur elastsus, kuid see ei ole väga teaduslik tugineda ainult talla parandada mugavust spordi.See põhjustab sisetreie töötlemisrihmaga probleeme, šoki imendumine ei saa mõjutada elastsust, nagu näiteks mälu, puuvillase šoki neeldumise materjalid, ilmselgelt ei vasta nendele nõuetele; materjali valikul erinevate materjalide katsetamisel.


20200416153608_1024.jpg

20200416153608_7576_副本.png

20200417162600_3934_副本.jpg

Saatke sõnum sellele tarnijale

  • Et:
  • Dongguan qiyuan sports technology co.,ltd
  • *Sõnum:
  • Minu meiliaadress:
  • Telefon:
  • Minu nimi:
Ole ettevaatlik:
Saatke pahatahtlikku kirja, teatati korduvalt, külmutaks kasutaja
See tarnija võtab ühendust 24 tunni jooksul.
Selle toote kohta pole praegu päringuid.
top