Plastekstrusiooni põhimõte

Väljalaske kuupäev:2020-11-21

2f4c587a37f8a83c70eca7982486b49.png

Ekstrusioonvormimine: tuntud ka kui ekstrusioonvormimine, see on peamiselt sobiv termoplastide vormimiseks, kuid ka mõne termoseti ja tugevdatud plasti vormimiseks parema voolavusega.Kujundamise protsess on kasutada pöörlevat kruvi, et eraldada kuumutatud ja sulatatud termoplastiline materjal saagist vajaliku ristlõike kujuga ja seejärel vormitakse see vormijaga ning seejärel jahutatakse ja tahkestatakse jahuti abil, et muutuda nõutavaks ristlõike kujuks.toode.

seadmed

Esiteks.Masin

Väljavoolu süsteem: koosneb kruvist ja tünnist, see on peamine osa ekstruder.Selle ülesanne on plastiseerida materjali ja ekstrudeerida sulatus kvantitatiivse, püsiva rõhu ja püsiva temperatuuri

Ülekandesüsteem: kruvi keeramine vajaliku pöördemomendi ja pöördemomendi tagamiseks

Kütte- ja jahutussüsteem: tagamaks, et plast- ja ekstrusioonsüsteemi temperatuur vastab töötlemise nõuetele sulatamise protsessi käigus

Kaks.Abiseadmed Reg.

Koosneb tööpea, vormimisseadmest, jahutusseadmest, veoseadmest, mähiseadmest ja lõikeseadmest

Kolmas.Kontrollsüsteem Reg.

Elektriseadmetest, instrumentidest ja ajamitest koosnevad

Ametikoht: juhtida põhi- ja abimootoreid, et need vastaksid nõutavale kiirusele ja võimsusele; kontrollida põhi- ja abimasinate temperatuuri, rõhku ja voolu, et tagada toote kvaliteet; rakendada ekstrusiooniseadme automaatset kontrolli, et tagada põhi- ja abimasinate koordineeritud toimimine.

Seotud parameetrid

Esiteks.Temperatuur

Ekstrusioonsulatuskemperatuur hõlmab tünni temperatuuri, plast temperatuuri, kruvi temperatuuri, tavaliselt mõõdame tünni temperatuuri.Temperatuuri reguleerib kütte- ja jahutussüsteem. Reg.kruvi struktuuri, kütte- ja jahutussüsteemi ebastabiilsuse ning kruvi kiiruse muutumise tõttu kõigub pressitud materjali temperatuur radiaal- ja teljesuunal, mis mõjutab toote kvaliteeti, ning see mõjutab toote kvaliteeti.Selle toote tugevus on erinev.Järelejäänud stress, pind on igav ja igav.Toote kvaliteedi tagamiseks peab temperatuur olema stabiilne.

Kaks.Rõhk

kruvi ja silindri struktuuri tõttu põhjustab masina pea, filtri ekraani ja filtri plaadi vastupidavus plasti sees survet.Rõhu muutumine on näidatud joonisel ja ka surve kõigub.

Kolmas.Ekstrussiooni kiirus

Väljapressitud plasti mass või pikkus, mis on saadud väljapressija saagist ühiku kohta.Ekstusiooni kiirust mõjutavad tegurid: pea vastupidavus, kruvide ja tünnide konstruktsioon, kruvi kiirus, kütte- ja jahutussüsteem, plastkarakteristikud.Kuid kui toode on kindlaks tehtud, on ekstrusiooni kiirus seotud ainult kruvi kiirusega.Ka ekstrusioonikiirus kõigub, mis mõjutab toote geomeetriat ja suurust.

Temperatuuri, rõhu ja ekstrusiooni kiiruse kõikumised.Toote kvaliteedi tagamiseks peab kruvi olema õigesti projekteeritud, kütte- ja jahutussüsteemi ning kruvi kiiruse stabiilsust tuleb kontrollida, et vähendada parameetrite kõikumisi.

Välja kasutamine

Põllumajandus, ehitus, naftakeemiatööstus, masinate tootmine, meditsiiniseadmed, autod, elektroonika, kosmosetööstus ja muud tööstussektorid on kasutuskõlblikud.


Saatke sõnum sellele tarnijale

  • Et:
  • Dongguan Shangyu Plastic hardware Products Co. LTD
  • *Sõnum:
  • Minu meiliaadress:
  • Telefon:
  • Minu nimi:
Ole ettevaatlik:
Saatke pahatahtlikku kirja, teatati korduvalt, külmutaks kasutaja
See tarnija võtab ühendust 24 tunni jooksul.
Selle toote kohta pole praegu päringuid.
Dongguan Shangyu Plastic hardware Products Co. LTD

Töö nimetus: Manager

Osakond: Overseas Marketing Department

Ettevõtte telefon: +86-133 7770 7018

E-post: Võta meiega ühendust

Mobiiltelefon: +86-133-7770-7018

Veebisait: shangyu.estb2b.com

Aadress: No. 243, Wenzhou North Road, ZhuanYao Wentang Industrial Zone, Dongcheng District, Dongguan City, Guangdong Province, China

Smart telefoni vaatamine, Bluetooth-kell
Täisekraan nutikas telefon
Elutuba super lahe kala paak
Naiste ultra pikkad seksikas ripsmed
Toiteväärtuslik super-vitamiin C juustu joomine
Mugav väljas laud
Ultra-arukad värviprinterid
Väli suur fänn
Premium punane vein
Väga väike mugav USB-salvestuskett
top