On teatatud, et suitsetajate südame-veresoonkonna tervis on oluliselt paranenud pärast üleminekut e-sigarettidele

Väljalaske kuupäev:2020-09-14

Qianlong.comAjakirjandusaruannete kohaselt on Dundee ülikooli oluline teadustöö tulemus Inglismaal näidanud, et üleminek traditsioonilistelt sigarettidelt elektroonilistele sigarettidele on suitsetajate südame tervisele oluliselt kasulik: võrreldes traditsiooniliste sigarettidega on e-sigaretid vähem kahjulikud vaskulaarsele tervisele javõib vähendada südame-veresoonkonna haiguste riski.


Uuring nimega Vesuvius oli tellitud Briti Südame Fondi poolt.Seda peetakse ka suurimaks uurimuseks, mis on siiani tehtud e-sigarettide mõju kohta südamele, mis on avaldatud Ameerika Südame Assotsiatsiooni Teatajas.


Dundee ülikooli meditsiinikooli kaheaastane uuring värbas 114 pikaajalised suitsetajad, kes suitsetasid päevas rohkem kui 15-st sigaretti vähemalt kaks aastat.Need jagunesid kolmeks rühmaks: jätkata traditsiooniliste sigarettide suitsetamist, minna üle nikotiini sisaldavale sigaretile ja vahetada nikotiini-sigarettide vastu.Katse kestis ühe kuu ja katsealuste tervislikku seisundit jälgiti kogu katse vältel.Enne ja pärast katset testisid teadlased ka oma vaskulaarset tervist.


Kui traditsioonilised suitsetajad hakkasid kasutama e-sigarette, paranes nende veresoonte tervis oluliselt vaid nelja nädala jooksul, eriti naissuitsetajate puhul.Uuringus leiti ka, et veresoonte tervis paranes oluliselt isikutel, kes vahetasid täielikult e-sigarettide vastu kui need, kes suitsetasid nii traditsioonilisi kui ka e-sigarette.


Jacob George, professor südame-veresoonkonna meditsiini ja ravi Dundee ülikooli, oli juhtiv uurija uuringu.Kuigi e-sigaretid ei ole täiesti ohutud, on need vaskulaarse tervise mõttes palju vähem kahjulikud kui traditsioonilised sigaretid.Mittesuitsetajad või alaealised ei tohiks proovida e-sigarette, kuid pikaajalise suitsetaja jaoks on vaskulaarne funktsioon oluliselt paranenud vaid üks kuu pärast üleminekut e-sigarettidele.


Meditsiinilised uuringud näitavad, et veresoonte funktsiooni suurenemine ühe protsendipunkti võrra vähendab südame- ja veresoonkonna haiguste (näiteks südamerabanduste) esinemissagedust 13%-ga.Me avastasime, et kui suitsetajad vahetasid traditsioonilised sigaretid e-sigarettide vastu, suurenes nende vaskulaarne funktsioon ühe kuu keskmise 1.5 protsendipunkti võrra.Need andmed tähendavad, et nende vaskulaarne tervis on oluliselt paranenud.Lisaks sellele saavad naised e-sigarettide kasutamisele üleminekuga rohkem kasu kui mehed ja me uurime selle nähtuse põhjusi. " Ütles Jacob George.


Briti valitsuse statistiliste andmete kohaselt kasutab umbes 6%Ühendkuningriigi täiskasvanutest e-sigarette.Kuigi enamik e-sigareti lagritsat sisaldab nikotiini, ei sisalda need tubakat.2016-s tappis tubakas maailmas seitse.1 miljonit inimest.Lisaks on muude kemikaalide kogus e-sigaretis palju väiksem kui sigareti kogus.


Professor Jeremy Pearson, Briti Südame Fondi asedirektor, ütles, et traditsiooniliste sigarettide suitsetamine võib kahjustada meie südameid ja veresooni.Ühendkuningriigis sureb igal aastal 2000 inimest traditsiooniliste sigarettide suitsetamisest põhjustatud südame- ja vereringehaiguste tõttu.See tähendab, et rohkem kui 50-ne inimene päevas või kaks inimest tunnis sureb selle tagajärjel.


" See uuring näitab, et e-sigaretid on vähem kahjulikud veresoonte tervisele kui sigaretid.Pärast loobumist traditsioonilistest sigarettidest ja üleminekut e-sigarettidele, hakkas nende veresoonte tervis kuu aja jooksul taastuma.E-sigaretid on vähem kahjulikud kui traditsioonilised sigaretid, kuid nad ei ole täiesti ohutud.Inimesed, kes kunagi ei suitseta, ei tohiks kasutada e-sigarette, vaid traditsiooniliste suitsetajate jaoks on e-sigaretid hea vahend, et nad loobuksid täielikult traditsioonilistest sigarettidest. "


Samal ajal ütles Šoti rahvatervise minister Joe Fitzpatrick MSP: " Toetan väga selle raporti avaldamist, mis toob kaasa jätkuvad arutelud e-sigarettide üle kogukonnas.I&35;39.Mul on samuti hea meel näha, et Šotimaal on tegemist nii olulise uuringuga, mis kinnitab ka meie mainet meditsiinilise uurimistöö eesliinina.Kuigi uuringud on näidanud, et pikaajaliste suitsetajate üleminek e-sigarettidele on kasulik nende vaskulaarsele tervisele, peame siiski olema ettevaatlikud e-sigarettide kasutamisega, mis ei ole alaealistele ega mittesuitsetajatele mõeldud tooted. "


Saatke sõnum sellele tarnijale

  • Et:
  • Shenzhen nuowate Biotechnology Co.Ltd.
  • *Sõnum:
  • Minu meiliaadress:
  • Telefon:
  • Minu nimi:
Ole ettevaatlik:
Saatke pahatahtlikku kirja, teatati korduvalt, külmutaks kasutaja
See tarnija võtab ühendust 24 tunni jooksul.
Selle toote kohta pole praegu päringuid.
Shenzhen nuowate Biotechnology Co.Ltd.

Töö nimetus: International sales manager

Osakond: International sales

Ettevõtte telefon: +86 14771388128

E-post: Võta meiega ühendust

Mobiiltelefon: +86 14771388128

Veebisait: nuowate.estb2b.com

Aadress: Fuqiao Fifth Industrial Zone, Qiaodou community, Fuhai Street, Bao ‘an district, Shenzhen

Smart telefoni vaatamine, Bluetooth-kell
Täisekraan nutikas telefon
Elutuba super lahe kala paak
Naiste ultra pikkad seksikas ripsmed
Toiteväärtuslik super-vitamiin C juustu joomine
Mugav väljas laud
Ultra-arukad värviprinterid
Väli suur fänn
Premium punane vein
Väga väike mugav USB-salvestuskett
top