Investeeringute tegemine

Väljalaske kuupäev:2021-02-25

Investeeringute tegemine   Uute terasulamite väljatöötamine kõrge temperatuuri saavutamiseks on nõudnud paralleelset arengut sulamite töötlemisel.Enne 1940-ndat olid gaasiturbiinmootorite labad   Raudsed sulamid läbi külmsepistatud.1940-ndatel ja 1950-ndatel võeti kasutusele investeerimisvalang ja vaakumsulatus, et valmistada mootoriterasid.1970ndatel leiutati suundade tahkumise (DS) protsess ja see tegi suure edusammu terade termilise võimekuse osas.Terade piirid olid oluliselt vähenenud   ja   kristallid olid   kõik on joondatud tsentrifugaalrõhu suunas.DS valuprotsessi alusel, üks kristall (SX)   on kasutatud terade kasutamist, mis on vabad kõrgnurksetest terapiiridest ning suurendavad seetõttu järsult turbiinterade sulamispunkti."Praeguseks on kõikidel tänapäeva Trenti mootoritel eraldi kristallilised materjalid.   Tänapäeval on turbiinlabad projekteeritud keerukate geomeetriliste ja keerukate kanalite abil, mis võimaldavad jahedamat õhuvoolu   ja   piki   ja   terad   ajal   operatsioon.   Seega,   turbiin   komponendid   on   tavaliselt   toodetud   investeeringute tegemisel.  


  investeeringute valamise protsess (mida nimetatakse ka kadunud vaha valamiseks) hõlmab järgmisi etappe:  

Esiteks.Valmistise osa muster valmistatakse ette, kui valatakse sulanud vaha metallivormi sisse.Vajaduse korral (näiteks turbiinterade jahutuskäikude puhul), võib keraamilised südamikud vormitusse ette valmistada, et valandite õõnsused omavahel kokku sobitada.Vaha mustrid võib koondada klastritesse, et oleks võimalik toota mitut laba ühes valangus.  

Kaks.Seejärel kastetakse vaha vormi.   keraamilisse luristamisse, mis koosneb tsirkooni (ZrSiO4), alumiiniumoksiidi (Al2O3) ja ränidioksiidi (SiO2) siduvatest ainetest ja segudest, millele järgneb eespool nimetatud materjalide suuremate osakestega krohvimine.Seda protsessi tuleb korrata mitu korda, kuni kesta paksus on piisavalt paks, et seista vastu metallisulamist saadavale mehaanilisele šokile.

  Kolmas.Kui kest on valmistatud, eemaldatakse vaha autoklaavis või ahjus.  

4Seejärel põletatakse keraamiline vorm kõrgele temperatuurile, et suurendada selle tugevust ja teha see valmis vastu võtma sulanud supersulamit.  

5.Kui valang on valmis, on investeerimiskestad maha löödud ja keraamilised südamikud on leotatud välja kasutades kõrgrõhu autoklaavi keemiliste vahenditega.




Saatke sõnum sellele tarnijale

  • Et:
  • SHANGHAI CONLY VALVE CASTING CO., LTD
  • *Sõnum:
  • Minu meiliaadress:
  • Telefon:
  • Minu nimi:
Ole ettevaatlik:
Saatke pahatahtlikku kirja, teatati korduvalt, külmutaks kasutaja
See tarnija võtab ühendust 24 tunni jooksul.
Selle toote kohta pole praegu päringuid.
top