Modh suiteála maidir le cosaint anóid íobartach anóid

Väljalaske kuupäev:2022-10-04

1. Ohverdatud anoodikatoodikaitse tüüp, kogus, jaotus ja ühendusrežiim peavad vastama projekteerimisnõuetele.

2. Kui ohverdatud anood ja anood on keevitamise teel ühendatud, tuleb kaabli isolatsioonikambrist hoida vähemalt 50 mm ja terasest südamikku töödelda nailonterastrossiga või muu terastrossiga, et vältida kaabli purunemist. Keevitusasend ja anoodisektsioon tuleb poleerida ja puhastada alkoholiga; Pärast puhastamist kasutatakse korrosioonivastaseks ja isolatsiooniks epoksüvaigu või kattekihi ja klaaslappi ning metalli ei tohi kokku puutuda.

3. oksiidiskaala tuleb poleerida enne ohvrianoodi keevitustraadiga pakendamist. Enne matmist tuleb pind puhastada ning pinnal ei tohi olla oksiidikilet ega muud mustust.

4. Ohvrianoodi võib ehitada puurimise või suurte kaevamiste või vertikaalse või horisontaalse matmise teel, mis tavaliselt sobib vertikaalseks ehitamiseks.

5. Ohvrianoodi maetud sügavus, asukoht ja kaugus peaksid vastama projekteerimisnõuetele. Kui konstruktsioonis ei ole reguleerimist, peaks ohvrianoodi maetud sügavus olema alla 1,0 m allpool külmutusjoonet. Peidetud asukoht on 3-5M kaugusel toru seinast ja 2-3 m kaugusel maetud kaugusest.

6. Toru ja kaabli vaheline ühendus tuleb kindlalt keevitada. Kaablite paigaldamiseks lisatakse märgis ning paigaldamise ajal reserveeritakse teatav lubatud summa, et kohandada tagasitäitmisega. Kui on vaja reguleerida ohverdatud anoodi ühenduskaabli voolu, saab reguleerivat takistust toru ja ohverdatud anoodiklemmi vahel järjest ühendada.

7. Anoodipaigalduse tegelik asukoht vastavalt ehitusprotseduurile kajastub valmimisandmetes ja iga protsessi peab allkirjastama ehitusüksus. Lõpuks kontrollib ja allkirjastab lepinguosaline A.

Shandong Linyi Bosi juhtivad materjalid Co., Ltd. on kõrge-Tehnoloogiline ettevõte, mis on spetsialiseerunud MMO paindliku anoodi, juhtiva polümeeri paindliku anoodi ja titaanist kaetud anoodi tootmisele, pakkudes peamiselt katoodse kaitse tehnoloogiat, inseneriprojekteerimist, paigaldust ja tehnilisi teenuseid. 

Tel:+86 17568010262,0539-3712117.


Saatke sõnum sellele tarnijale

  • Et:
  • Linyi Bosi Conductive Material Co., Ltd
  • *Sõnum:
  • Minu meiliaadress:
  • Telefon:
  • Minu nimi:
Ole ettevaatlik:
Saatke pahatahtlikku kirja, teatati korduvalt, külmutaks kasutaja
See tarnija võtab ühendust 24 tunni jooksul.
Selle toote kohta pole praegu päringuid.
top