Seachadadh barra cruach ardteochta inconel ™ x-750

Väljalaske kuupäev:2020-11-11

Eile, meie Inconel ™ x-750 kõrgtemperatuurne terasvarras läbis kontrolli ja seda saab anda meie klientidele enesekindlalt. Kvaliteet ja tootmine peavad olema klientide eskortimise teerajajad.

Inconel ™ x-750(UNSN07750/W.Nr.2.4669) on sadestamist kiirendav nikkel-kroomsulam, mida kasutatakse korrosioonikindluse, oksüdeerimisvastupidavuse ja kõrge tugevusega temperatuuridel, mis on alla 1300 kraadide Fahrenheit. Kuigi enamik sadestumise tugevnemise mõju kaob, kui temperatuur tõuseb üle 1300 kraadide Fahrenheit, tõhus kuumuse tugevus-töödeldud materjal võib jõuda 1800 kraadi Fahrenheit. Allo X-750 on ka hea jõudlus madalates temperatuurides.

Inconeli majanduslik tulemuslikkus ™ X-750, nagu ka selle olemasolu kõigis standardsetes valtsimisvormides, võimaldab seda kasutada väga paljudes tööstusvaldkondades. Gaasiturbiinides kasutatakse seda rootori labade ja rataste, poltide ja muude konstruktsiooniosade puhul. Inconel ™ X-750 on laialdaselt kasutatav raketimootori tõukejõu kambrites. Õhuraami kasutamise taotlused hõlmavad tõmbejõu reversante ja kuuma õhu ventilatsiooni süsteeme. Suur surveanum on valmistatud Inconelist. ™ X-Muud rakendused on kuumtöötlusseadmed, vormivahendid, ekstrusioonistantsid ja testeri käepidemed. Kasutatakse vedrude ja kinnitusdetailide jaoks.

Vastavalt nõutavale rakendusele ja tulemuslikkusele võib kasutada erinevaid kuumtöötlusmeetodeid. Kasutamiskeskkonna puhul, mis on suurem kui 1100 Fahrenheiti kraadid, eriti keskkonna puhul, mis peab koormust pikka aega säilitama, saab parima tulemuse lahuse töötlemisel (2100 kraadid Fahrenheit)+stabiliseerimistöötlus (1550 kraadid Fahrenheit)+Sademetöötlus (1300 kraadi Fahrenheit).

Allpool 1100 F asetsevate sulamite puhul võib seda tugevdada sadestamise teel pärast kuuma töötlust või külmtööd, tasakaalutöötlust või sadestamist pärast lahuse töötlemist. Mõnes rakenduses saab ka ahju jahutust kasutada optimaalse jõudluse arendamiseks.


Saatke sõnum sellele tarnijale

  • Et:
  • SHANGHAI CONLY VALVE CASTING CO., LTD
  • *Sõnum:
  • Minu meiliaadress:
  • Telefon:
  • Minu nimi:
Ole ettevaatlik:
Saatke pahatahtlikku kirja, teatati korduvalt, külmutaks kasutaja
See tarnija võtab ühendust 24 tunni jooksul.
Selle toote kohta pole praegu päringuid.
top