Conas aire a thabhairt do sheodra

Väljalaske kuupäev:2020-07-16

Kas sa kardad tahtmatult oma lemmikehteid kahjustada või määrida?Igaühel on see eriline ehte, mida nad tahaksid hoida igavesti.See võib olla kallis kingitus, sentimentaalne tükike või kaelakee, mida nad erilistel puhkudel hoiavad.(Pildi krediit:   Apostolos Vamvouras   (Unsplash)

Enamik ehteid võivad siiski aja jooksul puruneda või tuhnida, kui nende eest ei ole hästi hoolt kantud.Näiteks mõned kaetud hõbeda ja kulla tükid on nii haprad, et nad kaotavad oma värvi oksüdatsiooni.Teised, näiteks kaelakeed kipuvad takerduma, murduma või muutuma.Mis veelgi hullem, sa võid lõpuks kaotada õrna tüki nagu ripatsid või lisatud vääriskivid.

Kuidas sa oma väärisehteid kaitsed?Siin on teile viis praktilist nõuannet, mida jagavad juveelieksperdid.

Kanna neid turvaliselt

Pöial-reeglina peaksid sa kandma oma ehteid pärast riietumist ja need enne lahtiriietumist ära võtma.Sa ei taha, et su kallis kaelakee või kõrvarõngas oleks su kleidiga seotud, kui sa selle selga paned.See?on uskumatu, kui palju inimesi murrab või drop nende ehted, kui nad pärast pikka tööpäeva või õhtut lahti riietuvad.

Salvestamine korralikult

Ära kunagi hoia metallitükke lahtises kapis, käekotis või karbis, mis võimaldab niiskust sees.Selle asemel peaksid sa leidma õhukindla ehtekarbi või sahtli ja lukustama need turvaliselt sisse.Sa võid panna natuke kriiti või ränidioksiidi kasti, et saada lahti püütud niiskusest.See hoiab metallitükid ära oksüdeerumise ja värvimuutuse aja jooksul.Samuti, kaaluda saada anti-laki ladustamise paber ja wrap kõige väärtuslikumad tükid koos sellega enne ladustamist.

Säilitamise ajal tuleb kõiki ehteid, mida te kannate koos käekotiga või kannate käekotis, hoida eraldi ruumis eemal abrasiivmaterjalist või -kreemidest ja muudest nahatoodetest.Kui teie kotil ei ole sektsiooni t, siis on kotist kasu.Tegelikult osta Ziplock kott oma kõige väärtuslikumad ehted, näiteks.   hõbedased väärisehted – ja kanna seda alati kaasas, kui lähed.

Lotsioon ja muud keemiatooted

Mõned kreemid ja nahatooted võivad kahjustada disaineri hõbedast ehteid.Näiteks happelised kreemid ja juuksesaadused võivad roostetada hõbedast tehtud või kullaga kaetud metallitükke.Kui te saate t vältida kreemi ja muid naha/juuste tooteid, siis veenduge, et te puhastate oma ehted kuival mikrofiiberriidel, kui te eemaldate need hoiule.

Nahahoolduses ja juuksehoolduses on teil soovitatav kanda oma ehteid pärast seda, kui olete lõpetanud meigi, naha ja juukse valmistamise.See hoiab ära liiga toote sattumist ehteid ja muutes selle õliseks või niisutatud.

Eemalda need, kui osaled füüsilises tegevuses

Nii paljud inimesed rikuvad, kaotavad või lõhuvad oma ehted, et unustavad need eemaldada, kui nad teevad harjutusi.Igasugune tegevus, mis hõlmab kiiret kehaliikumist, näiteks jooksmist, kaljuronimist, matkamist jne, peaks toimuma ilma ehtedeta teie kehal.Samal ajal tuleb pesta nõusid, pesta pesu või valmistada ehteid, mis on veel teie kehal.

Puhastab neid korralikult

Vale puhastusaine kasutamine ehtedel võib selle ära rikkuda või selle loomuliku välimuse rikkuda.Mõned inimesed kasutavad äädikat, nõudepesuseepi ja muid tooteid oma ehete puhastamiseks.Siiski on oluline kontrollida, milline toode töötab kellega ja kuidas puhastada ja kuivatada iga tükk.

Teise võimalusena võite viia oma ehted kohalikule puhastusfirmale, kui kahtlete agentide või meetodite suhtes, mida saate kasutada nende puhastamiseks.Professionaalsed ehete puhastajad kasutavad mitmeid pintsleid, poleerimisklapi, auru ja ultrahelipuhastajaid sõltuvalt sellest, mis tüüpi metall või vääriskivi teie ehtedel on.

Kokkuvõttes peaksid sa alati ettevaatlik olema, kuidas sa hakkama saad.   väärisehted   alates ajast, mil te neid ostate, kuni ajani, mil te neid kannate ja ladustate.Mõned tükid on lihtsalt liiga väärtuslikud, et neid kaotada või hävitada.Need praktilised nõuanded tulevad kasuks, kui olete huvitatud hoida neid ohutu ja sama hea kui uus kauem.


Saatke sõnum sellele tarnijale

  • Et:
  • HONG KONG JUNLIN PACKAGING CO., LIMITED
  • *Sõnum:
  • Minu meiliaadress:
  • Telefon:
  • Minu nimi:
Ole ettevaatlik:
Saatke pahatahtlikku kirja, teatati korduvalt, külmutaks kasutaja
See tarnija võtab ühendust 24 tunni jooksul.
Selle toote kohta pole praegu päringuid.
top