Cúig rud le breithniú agus linn snámha á chur le do chúlchlós

Väljalaske kuupäev:2022-09-02

Elegantsed uuendused, stiilsed kujud ja tehnoloogia-Sõbralikud edusammud muudavad teie tagahoovi kohandatud ala ujumiseks, päikesepaistmiseks ja suhtlemiseks.


The luksus having a bassein Teie enda tagahoovis ei ole enam reserveeritud suurte kinnisvaradega või lõputute eelarvetega majaomanikele:-maapinna basseinid kasvavad populaarsuseks, igaks olukorraks on suurused, kujud ja stiilid."Peale COVID piirangud ja inimesed, kes ei pääse kogukonna basseini, kõik' Nad tahavad praegu ujumisbasseini mugavust oma tagahoovis."ütleb Matthew Biron Hoffmani maastikud. "Kõik' Nad otsivad oma aiast oma oaasi."Kui te' Ma olen otsustanud teha sukeldumise, oodata, et töötada läbi need viis projekteerimisotsust enne alustamist.


Vali õige asukoht.

Mitmesugused tegurid kitsendavad täpset kohta, kuse sa saad ehitada sisse-Maabassein, sealhulgas tsoonipiirangud, kinnisvaraliini ja septilise süsteemi tagasilöögid ning drenaažisüsteemid, ütleb Biron. Aga pärast nende kaalumist on teie järgmine otsus, millale Sa tahad basseini oma maja suhtesKas sa tahad oma köögist otse välja jalutada?basseini tekile Või eelistad eraldatumat basseini atmosfääri? Kas see on sihtbassein või on see maja lähedal?"Ta ütleb."Kui see on"39; s sihtbassein, kas seal on struktuur, basseinimaja, kabiin, nii et kui sa lähed basseini keskkonda, see' On oma ruum?&#Seda valikut peaks mõjutama ka see, kuidas te plaanite basseini kasutada:"Pereürituste korraldamiseks, kas arvate, et see on teie teismeliste ja nende sõprade jaoks parim koht või privaatsem ujuja, kes otsib-Vaikne koht lugemiseks? Mõelge, milline suurus ja kuju on teie ruumi jaoks kõige mõistlikum.


Kas valite basseini klassikalise ristkülikukujulise või orgaanilise vabakujulise kujuga, sõltub eelkõige teie maitsest ja eelarvest (kuid hoiatab Biron, mugavad automaatkatted taskukohasemad ja saadaval ristkülikukujuliste basseinide jaoks)

on sageli otsustav tegur). Õige suuruse arvutamine oma basseini jaoks tähendabmõeldes üldisele piirkonnale, mis teil onpühendada oma ujumisruumile. See 39; s ahvatlev, väikeses õues, lihtsalt täita ruumi basseini ja tekiga ning maksimeerida veeala,"ütleb Randy Angell&#Randy Angell Designs."See võib viia külma, ebameeldiva ruumi. Olenemata ruumi suurusest on oluline saavutada tasakaal veeala, kõva maastiku või tekkide ning maastiku vahel. Sinu kodu"39; S suurus ja stiil aitavad samuti teavitada oma basseini ala ja kujundust."Osakaal&#tark, koos basseiniga"39; s suhe maja ja suurus vara, see peaks-39; t kääbus ja see peaks' t tundub liiga väike,&#ütleb Biron.&#See peab vastama kodu, vara ja ruumi ulatusele."Populaarne valik väiksemate hoovidega koduomanikele on sukelbasseinid: need ristkülikud on tavaliselt umbes poole suurused"Traditsiooniline bassein, säilitada ühtlane sügavus kogu maailmas ja pakkuda tõhusat ruumi kiireks sukeldumiseks, veekorvpalli mänguks või ujumiseks."

Kas soovite veevõrkpalli mängida? Võib-olla soovite ujuda ringe, või bassein võib olla rohkem puhkamiseks ja kiireks sukeldumiseks, ütleb Angell."Veel üks võti basseini suuruse kindlaksmääramiseks on määrata, kuidas soovite basseini enda ja oma pere jaoks toimida. Kliendid võivad unustada kaaluda, et nende lapsed kasvavad suureks ja basseini vajadused muutuvad aja jooksul. Don"39; t muutub hüperseks"keskenduda just sellele, kuidas soovite basseini täna toimida, kuid kaaluge, kuidas soovite, et see tulevikus toimiks.&#Tee sellest silmapaistev varjupaik.-Ristkülikukujuline bassein betoonist terrassi ja sukeldumislauaga võis olla Clark Griswold"


39; 1980. aastate unistus, kuid kaasaegsed disainerid muudavad oma basseini installatsioonid hotelliks

Väärtuslikud paradiisid. Laiad, madalad sissepääsud vihmavarju toetavate aukudega pakuvad varjutatud kohti kokteilide või laste lõbustamiseks, dramaatilisemad trepid loovad keskse kogunemiskoha, ütleb Biron. Erinevate materjalide veefunktsioonid lisavad rahustavat heli ja visuaalset huvi:&#Need võivad ulatuda lihtsast puhtast-laskumiskosed"pronksist või roostevabast terasest veetorustid suurte rahvuste kosedeni, ütleb Angell. Integreeritud spaad võimaldavad koduomanikel kasutada basseiniala pärast ujumishooaja lõppu, samal ajal kui täiustatud hüppamine-off punktid on ilusad alternatiivid traditsioonilistele sukeldumislaudadele."Sukelduslaud on minevik.-ütleb Biron. Selle asemel valivad tema kliendid sukeldumise kivid, sukeldumisrahnud või kaskaadsed veefunktsioonid, mis pakuvad tunne hüpata kosest alla."Mõtle öösel ujumisele."Pane bassein käima.


märgata isegi pärast päikeseloojangut

ja kui suvi lõpeb-tahtlikud uuendused: basseini soojendaja, mis pikendab ujumishooaega (ja automaatne kate, mis hoiab soojust öösel kevadel ja sügisel); ümbritsevale terrassile ehitatud tuletõrjeauk; Stiilne veealune LED-valgustus vikerkaares ööujumiseks.Öösest saab maagiline aeg koos basseiniga,ütleb Angell.Uued edusammudLED-valgustus"basseinis ja selle ümbruses"muuta normaalne tagahoov visuaalseks meistriteoseks."Biron ütleb, et paljud basseinisüsteemid pakuvad kaugjuurdepääsu ka ühendatud telefonirakenduste kaudu, nii et saate juhtida tulesid, soojust, reaktiive ja vaakumi igal pool 101; Sinu valduses. ② ②"②&#②





Saatke sõnum sellele tarnijale

  • Et:
  • Huizhou QFL Plastic Products Co., Ltd.
  • *Sõnum:
  • Minu meiliaadress:
  • Telefon:
  • Minu nimi:
Ole ettevaatlik:
Saatke pahatahtlikku kirja, teatati korduvalt, külmutaks kasutaja
See tarnija võtab ühendust 24 tunni jooksul.
Selle toote kohta pole praegu päringuid.
Huizhou QFL Plastic Products Co., Ltd.

Töö nimetus: Sales & Operations

Osakond: Sales Department

Ettevõtte telefon: +86 18129702995

E-post: Võta meiega ühendust

Mobiiltelefon: +86 18129702995

Veebisait: qifuli.estb2b.com

Aadress: No. 6, Fuda North Road, Futian Industrial Zone, Futian Town, Huizhou, Guangdong, China

Smart telefoni vaatamine, Bluetooth-kell
Täisekraan nutikas telefon
Elutuba super lahe kala paak
Naiste ultra pikkad seksikas ripsmed
Toiteväärtuslik super-vitamiin C juustu joomine
Mugav väljas laud
Ultra-arukad värviprinterid
Väli suur fänn
Premium punane vein
Väga väike mugav USB-salvestuskett
top