Cuir isteach uathoibriú múnlaithe insteallta Ribo

Väljalaske kuupäev:2020-08-12

Dongguan RUNPARD automatiseerimistehnoloogia co., LTD. asub dongchengi piirkonnas, Dongguan City's, kurgus ja Hill Village Industrial Zone, eritööstus on seotud sissepritseenide valmistamisega, millega on ette nähtud spetsiaalne mehaaniline käsi,Perifeersete seadmete sissepritse vormimine automatiseerimine ja intelligentsete seadmete tootmisettevõtted, nagu tööstuslik robot, on tootedisaini, arendamise, tootmise, müügi ja teenuse kogum ühe tehnoloogiamahuka ettevõttena.

Äriühing35;39; tooteid kasutatakse laialdaselt koduelektroonika tööstuses, arvutitööstuses ja seda ümbritsevates tööstusharudes, fotoelektritööstuses, kosmeetikatööstuses, elektroonilise side tööstuses, autotööstuses, mänguasjatööstuses, igapäevaste vajaduste tööstuses, meditsiinitarnete tööstuses ja muudes tööstusharudes. Tänu pidevale paranemisele ja arengut süstimistehnika, see on paratamatu trend töötlev tööstus liikuda automatiseerimine säästa tööjõu, vabastada tööjõu, asendada tööjõu ja parandada tõhusust. Vikerkaare kompanii meeskond plastist tööstuse on rikkalikult automatiseeritud planeerimine ja tegelik lahingutegevus kogemusi, kombineerides otsese müügi, agent, lepingu kohandamine, nagu näiteks erinevaid müügimudeleid, pidevalt kasutusele uusi tooteid, uus tehnoloogia, teha oma ostu vastavalt oma tegevuskoha haldamise nõuded, tingimused,keskkond, mis rahuldab kohaldatavad tooted, aitab teil säästa tööjõudu, vähendada tegevuskulusid, parandada kvaliteeti, saagikust ja kasu, suurendada üldist ettevõtte mainet.

Rainbow ettevõte, mis järgib " kliendikeskne " Ärifilosoofia, jätkab keskendumist klientide vajadustele luua väärtust klientidele, pakkudes klientidele kõrge kvaliteet, kõrge efektiivsus, suurepärane jõudlus automatiseerimise tooteid ja lahendusi, et edendada tootmise tõhusust ja kvaliteeti tööstusharu, pakkuda täiuslik tooteid ja teenust.


Saatke sõnum sellele tarnijale

  • Et:
  • Dongguan Runpard Automation Technology Co., Ltd
  • *Sõnum:
  • Minu meiliaadress:
  • Telefon:
  • Minu nimi:
Ole ettevaatlik:
Saatke pahatahtlikku kirja, teatati korduvalt, külmutaks kasutaja
See tarnija võtab ühendust 24 tunni jooksul.
Selle toote kohta pole praegu päringuid.
top