Majandusteadlased näevad, et Hiina\\\\ eesmärk on kasvuks mõistlik

Väljalaske kuupäev:2021-03-09

60457332a31024adbdb93fde.jpeg

Rahvusvaheliste ekspertide s õnul on peaminister Li Keqiang&\#39 riiklikus tööaruandes näidatud Hiina ja\ 35; usaldus säästva arengu saavutamise ja edasise avanemise vastu eelolevatel aastatel ja aastakümnetel.

Reedel esitatavas aruandes, kus avatakse 13-nda Rahvastiku Rahvavabariik\35;39; Pekingi kongress, vaatas Li läbi valitsuse töö 2020-s ja 13-nda viieaastase kava (2016-20).Ta esitas ka joonised ja peamised eesmärgid 2021, 14th viis aastat kava (2021-25) ja 2035.

Yutaka Matsuno, endine vanem teadlane Nomura Research Institute, ütles, et inimesed Jaapanis olid pööranud suurt tähelepanu aruande, eriti selle majandusliku ja sotsiaalse arengu eesmärke.

" Makromajanduspoliitika seisukohast arvan, et valitsuse tööaruandes esitatud eesmärgid on mõistlikud ja teostatavad, " Ta ütles.

Yuzo Tanaka, majandusteaduse professor Kyoto Ülikoolis, Jaapanis, ütles, et SKP eesmärk peegeldas Hiina&\#39; usaldust pärast selle edukat ohjeldamist COVID-19.

" Kuigi coronaviruse pandeemiast tuleneb palju ebaselgust, peaks Hiina majandus väga kergesti piirduma sihipärase kasvutempoga, " Tanaka ütles, lisades, et 6-protsendiline sihtmärk on üsna tagasihoidlik, samas kui 7-või 8-protsendiline on usutavam.

Tursunali Kuzijev, ajakirjanduse ja massikommunikatsiooni ülikooli professor Usbekistanis, nõustus, lisades, et " Hiina mootor " jätkab maailma majanduse hoogustamist.

Alicia Garcia-Herrero, Prantsuse finantsteenuste firma Natixis, Aasia-Vaikse ookeani majandusteadlane, kirjutas reedel töö aruande analüüsis: " Kuigi valitsuse aruandes on sätestatud konkreetsed eesmärgid 2021, meie lugemine kipub olema rohkem struktuurne, mida tuleks analüüsida koos 14-nda viieaastase kavaga, mis on kavas aidata Hiina alustada jätkusuutlikumat trajektoori pikemas perspektiivis.

" Valitsuse aruandes kinnitatakse veel kord Hiina&\\35;39 seisukohta, et võtta omaks üleilmne kaubandus ja investeeringud, avades majanduse, et meelitada ligi väliskapitali ja edendada konkurentsi. "

Garcia-Herrero, kes on samuti Brüsselis asuva mõttekoja Bruegeli vanem liige, ütles, et Hiina valitsus näitab üles oma huvi laiendada piirkondlikke lepinguid peamiste kaubanduspartneritega, näiteks kiirendada vabakaubanduskõnelusi Jaapani ja Korea Vabariigiga ning ühineda üldise ja progressiivse Vaikse ookeani piirkonna partnerluse lepinguga.

Kaubanduslikud partnerlused

Ühendkuningriigi Hulli Ülikooli rahvusvahelise äriõiguse professor Christopher Bovis ütles, et Hiina valitsus on rõhutanud rahvusvahelise koostöö aluseid, tugevdades ülemaailmset kaubanduspartnerlust, mis põhineb vabakaubandusel ja turule juurdepääsul.

" Neljateistkümnes viieaastane kava rõhutab majanduskasvu tänu tehnoloogia kättesaadavusele, oskustele, haritud tööjõule, positiivsele suhtumisele riskivõtjatesse, rahastamisele ja teistele tingimustele, mis moodustavad tõeliselt konkurentsivõimelise ja uuendusliku ärikeskkonna; " Ta ütles.

" Hiina tugineb struktuurireformidele ja oma majanduse pidevale avamisele, olles samal ajal juhtival kohal kliimamuutuses ja säästvas arengus, " Ta lisas.

Hege Fjellheim, finantsteenuste turu andmete ja infrastruktuuri globaalne pakkuja Rafinitivitis, ütles, et 14da viieaastase kavaga rõhutatakse s üsiniku neutraalsust ja kaardistatakse esialgsed sammud Hiina ja\35;39; s pikaajalise kliimaeesmärgi suunas.

" See näitab, et Hiina kavatseb jääda kindlaks oma Pariisi lepingu (kliimamuutuste kohta) alusel võetud lubaduse täitmisel.Samuti on väga julgustav, et kavas tõotati kiirendada uute riiklike süsinikdioksiidi turgude arengut, " ütles Fjellheim, kelle süsinikuuuringute meeskond töötab Norras ja Hiinas.

Ta ütles, et 18-protsendilise s üsinikusisalduse vähendamise eesmärk jätab ruumi Hiinale\35;39;heitkoguste kasvule, mis tähendab, et Hiina peab 15nda viieaastase kava (2026-30) raames rohkem pingutama, et saavutada maksimaalne süsinik enne 2030.

Venemaa Teadusakadeemia Maailma Majanduse ja Rahvusvaheliste Suhete Instituudi asedirektor Aleksander Lomanov rõhutas, et Hiina jätkab kõrgetasemelise arengu edendamist, et saavutada 14nda viieaastase kava peamised eesmärgid ja visioon Hiina kohta 2035.

" See on oluline märguanne Hiinaga koostööd tegevatele riikidele, et Hiina on usaldusväärne partner ja lootusrikas partner, " Ta ütles.

Leela Mani Paudyal, endine Nepali suursaadik Hiinas, ütles, et valitsuse aruandes rõhutatakse Hiinat\35;39; kahepoolse ja piirkondliku majanduskoostöö s üvendamist, mis toob kasu naaberriikidele, nagu Nepal.

Ta ütles, et Hiina&\#39.;pideva kasvu põhjuseks võib olla pandeemia suhteliselt tõhus kontroll, positiivne majanduskasv ja vaesuse leevendamise eesmärkide saavutamine pandeemia ajal.


Saatke sõnum sellele tarnijale

  • Et:
  • Jiangmen Billow Peak Technology Co., Ltd.
  • *Sõnum:
  • Minu meiliaadress:
  • Telefon:
  • Minu nimi:
Ole ettevaatlik:
Saatke pahatahtlikku kirja, teatati korduvalt, külmutaks kasutaja
See tarnija võtab ühendust 24 tunni jooksul.
Selle toote kohta pole praegu päringuid.
top