Comhpháirteanna de mheaisín casadh CNC

Väljalaske kuupäev:2023-02-21

Treimisprotseduurilt parimate tulemuste saavutamine nõuab tööpingi hästi mõistmist. Vaatame CNC treimiskeskuse põhikomponente.

Components Of CNC Turning Machine.png

Peavarud

Treimiskeskuse peavaru moodustab masina esiosa. See asub tavaliselt masina vasakul küljel, kuna see sisaldab peavõlli where tükk kinnitub töödeldava detaili hoidmiseks. Seetõttu hoiab peavarustus juhtimismootorit ja spindli toitmise mehhanisme.

Spindliba mahutavus määrab töödeldava detaili maksimaalse läbimõõdu, mida saab paigaldada läbi peakatte.


Jääk

See on pöördekeskuse teine ots. Tagakivi kinnitub treipingi külge, kavatsedes toetada pikemat toorainet. Tagavaru sulg pakub seda tuge hüdraulilise jõu abil. Kui liikuv jõud tuleb spindlist, siis tagaosa töötleb koos töödeldava detailiga.

Siiski ei tohiks te kasutada sabakambrit, kui näo pööramine on oluline. Jäävaru on operatsiooni teel.


Spindel

Paljud inimesed nimetavad spindlit tööpingi südameks. CNC treipingi põhivõll koosneb spindli ajamisüsteemist ja spindli komplektist. Need on tööpingi liikuvad osad, sealhulgas mootorid, käigukastid ja tangid.

Mõned CNC treimiskeskused kasutavad allveelaeva-spindlid või topeltspindlid. Need keskused kasutavad sageli teist spindlit saba asemel. Allpool-spindl liigub pikisuunaliselt esmase spindli suunas arvutiõpetuse juhtimise all. Nii on võimalik töödeldavate detailide tagakülge töödelda ilma täiendava koormuseta/mahalaadimine protsessi ajal.


Chuck ja Collet

Tükk hoiab osa lõualuudest, kinnitades otse spindli külge. Kuid see on replace võimaldab töötlemist erinevate-suurusega osad. Teisest küljest on põhja väiksem versioon, mis võimaldab väiksemate osade töötlemist. Klambrile sobivad osad on sageli umbes 60 mm, sest need tagavad parema haarde väiksematele tükkidele.


Treiping

Voodi, mis on tavaliselt valmistatud malmist materjalist, on alusplaat, mis toetub laual tööruumi all. See komponent toetab mitut fikseeritud ja töötavat osa. Voodi ühendub peavaruga ja jookseb läbi saba. Tööriistatorn ja muud lisaseadmed jooksevad üle voodi pikkuse.


Vedu

See komponent toetab tööriistatorni, söötes ja suunates selle vastu töödeldavat detaili. Vedu koosneb tornist, sadulast ja rist-libistage. CNC treimiskeskustes elavate tööriistatornidega on tavaliselt jõuallikad pöörlemistööriistad freesimiseks. See võime suurendab masina funktsionaalsust, vähendades või kõrvaldades sekundaarseid toiminguid.


Tööriistatorn

Tööriistatorniga kaasneb tõstuki asemel uuemad täiustatud masinad. Need võivad hoida korraga rohkem tööriistu, mis võimaldab teil muuta konkreetseks toiminguks vajalikke lõiketööriistu. See tähendab, et saate ühelt operatsioonilt teisele üle minna ilma aega võtmata.


Juhtpaneel

Siin on Wher.e See on aju CNC treimise taga, mis võimaldab operaatoril enne protsessi alustamist programme reguleerida.

Saatke sõnum sellele tarnijale

  • Et:
  • Dongguan Fifth Metal Co., Ltd.
  • *Sõnum:
  • Minu meiliaadress:
  • Telefon:
  • Minu nimi:
Ole ettevaatlik:
Saatke pahatahtlikku kirja, teatati korduvalt, külmutaks kasutaja
See tarnija võtab ühendust 24 tunni jooksul.
Selle toote kohta pole praegu päringuid.
Dongguan Fifth Metal Co., Ltd.

Töö nimetus: Project Manager

Osakond: Engineer

Ettevõtte telefon: +86 0769-86651595

E-post: Võta meiega ühendust

Mobiiltelefon: +86 15322401809

Veebisait: fmmachining.estb2b.com

Aadress: 8# 1st Road of Xiangxi Gongye, Shipai Town, Dongguan, China 523000

Smart telefoni vaatamine, Bluetooth-kell
Täisekraan nutikas telefon
Elutuba super lahe kala paak
Naiste ultra pikkad seksikas ripsmed
Toiteväärtuslik super-vitamiin C juustu joomine
Mugav väljas laud
Ultra-arukad värviprinterid
Väli suur fänn
Premium punane vein
Väga väike mugav USB-salvestuskett
top