Hiina\\\ täppislooduse tööstuse eksporditurg või võtmearendus

Väljalaske kuupäev:2021-01-05

Tulevikus ei ole hallitusseente tööstuse arengu keskmes mitte ainult suure hulga vajaduste rahuldamine, vaid ka kõrge tehniline sisu, eriti praegu ei ole kodumaine isemajandav, vajavad suurt hulka imporditud hallitust ja võivad esindada suure, täpse, keerulise, pika elueavormi arengu suunda. Rahvusvahelise mudeli assotsiatsiooni peasekretär Luo Baihui arvab, et kuna meie riigil\35;39;hallitusseenel on suurem hinnaeelis rahvusvahelisel turul, saab ka ekspordiväljavaade hea kaubamärgi kujunemise võtmepunktiks.

Eriti kodus riistvara tööstus vajab pidevat arengut ja innovatsiooni, tööstus kodus riistvara nõudlus kasvab, kodus riistvara tööstus esitab erinevaid muutusi. Paljud mööbli riistvara tootjad on nähtamatud, et eraldada kaks, dekoratiivse riistvara ei pööra tähelepanu funktsionaalne areng, funktsionaalne riistvara oma dekoratiivne arendus teadus on ebapiisav, eraldatud kahe vahel.

Mouldi tööstus on Hiina rauatööstuse oluline osa, kaheteistkümnes viieaastane periood on suur muutus keskkond, mis tegeleb korralikult meie riigi riigisisese ja välismaise arenguga, et kiirendada võtmeperioodi, et saavutada terviklik ehitus hästi maha ühiskonna eesmärk, samuti on võtmeks hallituse tervislikule arengule.Hiina töötlev tööstus, sise- ja väliskeskkond, kuigi on palju ebakindlaid tegureid, kuid meie riigi majandusareng on ikka veel alles kasvuperioodil, meie riigi rahvusvahelisel turul valitsevast suhtelisest eelisest,Ka omamaise hallitusseeni turu ootused näevad jätkuvalt head välja, vormivad tööstuse arengut.

Viimastel aastatel on hallitusseente tööstuse struktuurilise kohandamise tempot kiirendatud, mis kajastub peamiselt suurte, täpsete, keerukate, pika elueaga vormide ja hallitusseente standardosade arengukiiruses, mis on suuremad kui tööstuse üldine arengukiirus. Plasthallituse ja valamise osa kasvab; Turgude ees seisvate professionaalsete hallitusseente tootjate arv ja võimsus kasvavad kiiresti. Hiina autotööstuse vormiettevõtte tulevases arengusuunas tuleks pöörata tähelepanu tootestruktuuri kohandamisele ja positsioneerimisele, veelgi parandada hallitusseente tootmistehnoloogia taset, hõivata kõrgtehnoloogilised hallitusseadmete turud, millel on keeruline struktuur, suur täpsus ja kõrge tehniline sisu.

Rahvusvahelise mudeli assotsiatsiooni peasekretäri luo Baihui, reformireformi süvendamise ja poliitika avamise kohaselt pööravad asjaomased riigiasutused tähelepanu hallitussektori tähelepanule ja toetusele koos hallitussektori ja muude ühiskondlike organisatsioonidega, mis reklaamivad ja reklaamivad,nii, et hallitusseened tööstus Zhejiang kiirem areng, hallitusseened turu skaala riigis pingestatud esimesena.

Viienda aasta kaheteistkümnenda kava perioodi jooksul on hallitusturu üldine suundumus stabiilne. Praegu on omamaisel turul suur nõudlus kesk- ja kõrgtasemeliste hallitusseente järele, kuid kodumaised vormid peavad vastama kasutajate vajadustele kvaliteedi, kättetoimetamise aja ja muu poolest. Lisaks on seadmete, auto- ja plasttoodete tööstusel suurim nõudlus hallitusseente järele. Rahvusvahelised turud: Viimastel aastatel on tööjõukulud kasvanud tööstusriikides, mis on nihkunud arengumaadesse, eriti Kagu-Aasia riikidesse. Selle kodumaine tootmine kõrge, täpne hallitus põhineb, käsitsi tööjõud sisend suur hallitus import lahendada. Seetõttu on madal hallitusseente rahvusvahelise turu potentsiaal väga suur. Nii kaua, kui kodumaise hallituse kvaliteeti on võimalik parandada, tarnekuupäev on tagatud, väljavaade hallitusseente eksport on väga optimistlik. Lisaks on raamide ja hallitusseente standardsete osade rahvusvaheline turg väga suur. Praegu on Hiinal vaid väike osa ekspordist selle raamidesse.

Kuigi Hiina&\35;39;hallitusseente kogutoodang on maailmas kolmas, on mõned ettevõtted ja tootjad, kelle üldine tase on tööstuses suurepärane, kuid omamaise hallitusseenetööstuse praegused omadused on ebavõrdsed tootmisprotsessi tingimused, on lõhe väga suur. Üsna vähesed on eraettevõtted või füüsilisest isikust ettevõtjad, kapitali, tegevuskoha, tehnoloogia, teabevahetuse ja paljude muude tegurite tõttu, osa tootjatest toetub traditsioonilisele varustusele ja käsitsi tootmisele, saab toota ainult mõned keskmise ja madala kvaliteediga hallitus, on raske kasutusele võtta kõrgtehnoloogilist hallitusseenemistehnoloogiat ja täiustatud hallitusseente valmistamist.seadmed. Selle tulemusena suurenes konkurents kesk- ja madalatel hallitusseente turgudel. Mõned hallitusseadmed, et elada, kõhklemata alandada üksteise hinda, ja madal hind on kohustatud mõjutama toodete kvaliteeti, tulemuseks on pit kasutajad, peer, samuti haiget ise.


Saatke sõnum sellele tarnijale

  • Et:
  • Dongguan Hongbo Precision Machinery Manufacturing Co.,Ltd.
  • *Sõnum:
  • Minu meiliaadress:
  • Telefon:
  • Minu nimi:
Ole ettevaatlik:
Saatke pahatahtlikku kirja, teatati korduvalt, külmutaks kasutaja
See tarnija võtab ühendust 24 tunni jooksul.
Selle toote kohta pole praegu päringuid.
top