Tionscal mór sláinte ar tí ré iar-eipidéim

Väljalaske kuupäev:2020-05-27

Ei ole. " Epideemia järgne ajastu " kui epideemia järk-järgult vaibub, on inimeste ja#39 teadlikkus riiklikust tervishoiust oluliselt paranenud ning inimeste ja 35; 39; tervisenõudlus on muutunud üha jõulisemaks.Suure tervishoiusektori ulatusliku arengu ajastu on tulemas.


Laias tähenduses viitab suur tervishoiusektor inimeste ja 35; 39; s.t füüsilise ja vaimse tervisega seotud tööstussüsteemile.See on tööstusahel, mis hõlmab kogu elanikkonda ja kogu elutsüklit ning mille lõppeesmärgiks on tervis ja eluiga.Lisaks allsektoritele, nagu tervishoid, meditsiiniseadmed, meditsiinitarbed, biotehnoloogia ja farmaatsiatooted, hõlmab see ka sporti ja ringluskõlblikkust, tervise hooldust ja hooldust, tervishoiuhaldust, samuti tervisega seotud hulgi-, jae- ja renditeenuseid.


pexels-photo-4197562_看图王.jpg


Ennetamine on parem kui ravi.Viimastel aastatel on Hiina' suur tervishoiusektor ikka veel arengujärgus.Hiina' majanduse kasvu ja elanikkonna vananemisega on inimeste ja35;39 tervise mõiste pidevalt paranemas ning suur tervis on muutunud päikesetõusuks.Euroopa Liidu Teataja ja Euroopa Liidu Teataja " terve Hiina 2030 " kava, tervishoiutööstus hakkab arenema sambaks tööstusharu riigi majanduse jaoks.2020-ga, suure tervishoiutööstuse, mille on toonud kaasa " terve Hiina " On oodata jõuda 10-triljon yuan.See ületab 16 triljon 2030.


Samal ajal on epideemia puhkemisel olnud tugev mõju inimestele#39; nende tervislikele tarbimisharjumustele.Tervishoiu, teenuse +, pilvelõhkuja ja muude segmentide turu suurus kasvab kiiresti ning kasvab jätkusuutlikult.


Ühelt poolt võib suur tervisetööstuse paigutus võtta juhtrolli arengu võimaluste haaramisel, teiselt poolt haarata kinni turudividendidest, teiselt poolt äriühing 35; 39; tema äritegevus jätkab tööstuse ajakohastamist, vastab praegusele tegevusele ja arengule, pidades kinni käesolevast tegevusest ja arengust. " Standarditud, teaduslik ja internatsionaliseerimine, ZeRenHua " juhtimisstiil, mis aitab kaasa riiklikule tervishoiuea püsivusele.


Haverpur peab alati kinni kvaliteetse arengu suunast, tegeleb aktiivselt sotsiaalse vastutusega ning rakendab järk-järgult täielikult kontseptsiooni " suur tervis " arendus.Tulevaste instrumentide ja seadmete ajakohastamise ja täiustumisega Havepar   kiirendada selle arengut veelgi.


Saatke sõnum sellele tarnijale

  • Et:
  • Shenzhen Huayuan Havepur Medical Technology Co., Ltd
  • *Sõnum:
  • Minu meiliaadress:
  • Telefon:
  • Minu nimi:
Ole ettevaatlik:
Saatke pahatahtlikku kirja, teatati korduvalt, külmutaks kasutaja
See tarnija võtab ühendust 24 tunni jooksul.
Selle toote kohta pole praegu päringuid.
Shenzhen Huayuan Havepur Medical Technology Co., Ltd

Töö nimetus: Sales Director

Osakond: International Sales Dept.

Ettevõtte telefon: +86-755-2321-6059

E-post: Võta meiega ühendust

Mobiiltelefon: +86-1353-065-7611

Veebisait: havepur.estb2b.com

Aadress: No.401~405,Bloc B,Bldg Rongchaobinhai,Haixiu Rd,Baoan Dist,Shenzhen,P.R.China

Smart telefoni vaatamine, Bluetooth-kell
Täisekraan nutikas telefon
Elutuba super lahe kala paak
Naiste ultra pikkad seksikas ripsmed
Toiteväärtuslik super-vitamiin C juustu joomine
Mugav väljas laud
Ultra-arukad värviprinterid
Väli suur fänn
Premium punane vein
Väga väike mugav USB-salvestuskett
top