Áirse Beamless: Cad is díon áirse miotail gan bhíoma ann?

Väljalaske kuupäev:2020-07-26

Katusekaarega ehitis on suure ulatusega katuseehitis, mis kasutab Sanxing Company tugiseadmeid.Üldiselt kasutatakse toorainena värviga kaetud poolitatud terasplaate, mille paksus on 0.6-1.5.mm/laius 300-1250 vahel.Suure pikkusega katusekonstruktsioon moodustub pärast vajutamist, lukustamist ja üles tõstmist.See on ette nähtud lühike ehitusperiood, madalad investeeringud ja kiire ehitus.Seda kasutatakse laialdaselt sõjaväerajatistes, staadionites, tööstusrajatistes, ladudes, garaažides, angaarides jne.

Suur vahemik

Arhedal katusestruktuuril ei ole talasid ja nurlineid, ei ole katusesidemeid ja korraga võib moodustuda suur ruum.Suur vahemik võib ulatuda 42 meetriteni ilma toetuseta.Pole mingeid talasid ega nurlineid ja müür ja põrand võivad saavutada arhitektuurilist ilu.Suure pikkusega kaarkatuse kuju on nagu lendav vikerkaar ja sellel on kerge keha, mis annab inimestele uhiuue ilu.

Mitmekesine kombinatsioon

Arhitektuuri stiilid on erinevad, ja sirge soontega plaadid ja traditsioonilisi struktuure saab meelevaldselt kombineerida erinevaid hooneid, suurendades ruumi kasutamist, leidlikkust ja lõputuid muutusi.

Plaadi valik, mehaaniline hammustamine ja õmblemine

Sanxing Company kasutab harilikult Baosteel's. suure tugevusega TS28-mahukat galvaanitud lehte metallarheoliste katuste tootmiseks, mis on mehaaniliselt murtud ja suletud, õhukindlad ja õhukindlad, s äästavad aega ja parandavad tõhusust.


Saatke sõnum sellele tarnijale

  • Et:
  • Yingkou Sanxing Group
  • *Sõnum:
  • Minu meiliaadress:
  • Telefon:
  • Minu nimi:
Ole ettevaatlik:
Saatke pahatahtlikku kirja, teatati korduvalt, külmutaks kasutaja
See tarnija võtab ühendust 24 tunni jooksul.
Selle toote kohta pole praegu päringuid.
top