Amazfit Bip S review: See smartwatch on kaks standout funktsioone, mis on raske võita

Väljalaske kuupäev:2020-07-20

See ei pruugi olla kõige targem või ilusaim tarkusetera, kuid see35;39;suitsetab konkurentsi, kui tegemist on hinna ja aku.

Amazfit Bip S on't parim smartwatch I&\ 35; 39;eales katsetatud --- isegi mitte lähedal.Aga see on kindlasti kõige pikem.Ma kandsin seda peaaegu kümme päeva järjest, ilma et mul oleks olnud35;103; et nõuda seda ühe korra ja et35;39;on palju rohkem, kui ma saan öelda tema kallimate konkurentide kohta.Aga kui patarei eluiga üksi on piisav, et saada teie t ähelepanu, peaks leping olema Byp S' $69 hinnasilt.  

Bip S on kolmanda variandi osas   Amazfit Bip   (koos Amazfit Bip Lite).Loodud Hiina firma Huami 2018, originaal Bip oli fänn alates algusest.See tegi põhilised nutitelefoning ülesandeid palju vähem kui konkurendid, ja see kestis kuni 45 päeva ühe tasu.   CNET toimetaja Scott Stein   andis talle suur kiitus üks parimaid madala võtmega nutitelefone ümber.  

Bip S on parem   fitness   tunnused ja veidi parem ekraan kui tema eelkäija, kuid viimase kahe aasta jooksul ei ole see#39.Ja kuigi see on siiski üks parimaid tehinguid seal, on see veidi teistest maha jäänud, näiteks   Apple Watch   või   Galaktika jälgijaComment Kui asi puudutab funktsioone ja ühenduvust.  

Disain, mis sobib hinnaga.

Välja arvatud mõned uued värvivalikud (roosa ja roheline) ja heledam kuva, Bip S näeb välja nagu koopia originaal Bip.Ja selle all mõtlen ma seda, et see näeb välja nagu plastikust Apple Watch, millel on palju paksem bezel ja kergem raam.  

See&35;39;ei ole kindlasti kõige atraktiivsem smartwatch I'millele ma silmad olen heitnud, kuid see 35; 39;on praktiline ja mugavam kanda kui mõned preemiat nõudvad raskemad kellad, mis on mahukamad.See on nii kerge, et ma unustasin selle isegi magamise ajal selga panna.

Kuid suurim hinnakompromiss on tehtud ekraani arvelt.See&35;39;on alati sees, mis on tore hüve, kuid see#39;ei ole päris nii terav, s ärav ega tundlik kui telefoniekraan.Tagavalgus käivitus ka35;39;t alati, kui ma seda vajasin.Mõnikord see töötab nõudmisel, kuid ma pidin liialdama oma randme tõstmisega sagedamini kui I'tahaksin seda sisse lülitada.Nagu eespool mainitud, ei ole see nii tundlik puudutuse suhtes.Ma pidin paar korda ekraani näppima või pealt lööma, et see vastaks.Kui see siiski helendab või helendab, siis#39;on selge, et see on nähtav päise päeva ajal.  

Bip S sisaldab paar rohkem vaadata nägu kui selle eelkäijad, samuti võime kohandada mõned olemasolevad neist.

Bip S& 3539; paranenud ringluskõlblikkuse jälgimine

Algne Amazfit Bip kaetud põhitõdesid, kui see tuli fitness jälgimine, kuid Bip S võtab seda sammu edasi, lisades rohkem trenni ja paremaid parameetreid.  

See saab nüüd logida kuni kümme erinevat tegevust, sealhulgas jooga, raskused ja ujumine.Selle 5ATM vee vastupidavus muudab nii basseini- kui ka avamerevee ujumise ohutuks ning selle sisseehitatud GPS tähendab, et telefoni võib jätta kuivale maale, kuni sa35;39;oled vees või põgened.

Pärast Amazfit Bip S-i katsetamist olen suutnud oma statistikat täpselt jälgida.Aga ma pean meeles pidama, et seda korralikult teha.Näiteks saab valimise nuppu programmeerida kiirklahvina, et alustada harjutusi, mis on mugav.Kuid jooksmise (või muu välitöö) puhul pean ma siiski vajutama ekraani, et GPS-ühendus kindlaks teha, enne kui tegelikult käivitan.See ei ole piisav selleks, et kasutada 35; 103; otseteed.Esimesel paaril korral, kui ma selle välja võtsin, unustasin ma seda kinnitada ja see ei registreerinud mu käiku.Kuna sellel ei ole35;39;t automaatset treeningu tuvastamist, tuleb see käivitada käsitsi, et oma treeninguid tegelikult registreerida, kuid see seiskub automaatselt, kui tajub, et te#39;olete mõnda aega peatunud.

Nagu tema eelkäija, on ka Bip S pideva südame löögisageduse jälgimise all.Treeningute ajal, see jaotas mu info tsoonideks mobiilne app näidata, kas ma olin kerge, intensiivne, aeroobne, anaeroob või Vo2 max (maksimaalne hapnikutarve) südame löögisageduse tsooni.See on sarnane sellele, mida teised spordikellad   FittbitGenericName   ja   Garmin   teha, kuid kuna Bip S' tulemused ei kajastanud alati intensiivsust, millega ma tajusin oma treeningut, I  

Bip S tõlgib südame löögisageduse tervise mõõdikuks.  

Lisaks tavalistele sammudele ja vahemaale lisab Bip S uue meetermõõdiku nimega PAI (Personal Activity Intelligence)., mis annab sulle hinde selle kohta, kui palju tegevust sa#39;oled teinud päeva jooksul. See tähendab, et selle asemel, et toetuda stepi loendusele või põletatud kaloritele,Bip S kasutab südame löögisageduse andmeid (koos põhilise demograafilise teabega), et teha kindlaks, kas kasutaja suutis tõsta oma südame löögisagedust piisavalt kaua kogu päeva, et säilitada tervislik eluviis.Kui see on saavutatud, siis oht tekkida kroonilisi haigusi, nagu südamehaigus, hüpertensioon ja diabeet langus, vastavalt Huami.

Idee ise ei ole uudne ja see#39;on sarnane Apple Watch’i liikumisringile ja Fittbit’i seadmete tsooni minutitele, mis kõik on tegevusnäitajad, mis lähevad sammu võrra kaugemale.Aga see&35;39;on uus Bip perekonna jaoks ja see oli hea viis hoida ennast aus selle kohta, kui palju tegevust ma päeval tegin (või ei teinud).Havin& 35; 103; see tegelikult motiveeris mind jätkama nädalavahetust.  

Blip S-il puuduvad teatud nutikad omadused ja ebausaldusväärne ühendus


Blip S& 35; 39; pikk aku eluiga teeb tuule jälitamise une

Blip S on odav valik, kuid see võit is#39;t asendab telefoni

Saatke sõnum sellele tarnijale

  • Et:
  • Shenzhen Jieyuanda Watch technology Co., Ltd.
  • *Sõnum:
  • Minu meiliaadress:
  • Telefon:
  • Minu nimi:
Ole ettevaatlik:
Saatke pahatahtlikku kirja, teatati korduvalt, külmutaks kasutaja
See tarnija võtab ühendust 24 tunni jooksul.
Selle toote kohta pole praegu päringuid.
Shenzhen Jieyuanda Watch technology Co., Ltd.

Töö nimetus: Business manager

Osakond: Trade department

Ettevõtte telefon: +86 0755-85269326

E-post: Võta meiega ühendust

Mobiiltelefon: +86 13537639865

Veebisait: jieyuandawatch.estb2b.com

Aadress: 4th Floor, Block A, Jinxingpeng Industrial Park, Dashan Village, Dashan Community, Guanlan Street, SZ, China.

Smart telefoni vaatamine, Bluetooth-kell
Täisekraan nutikas telefon
Elutuba super lahe kala paak
Naiste ultra pikkad seksikas ripsmed
Toiteväärtuslik super-vitamiin C juustu joomine
Mugav väljas laud
Ultra-arukad värviprinterid
Väli suur fänn
Premium punane vein
Väga väike mugav USB-salvestuskett
top