Pärast maski lõhkamist riidest kiiver, järgmine asi on "Hüpe\ paberi õlg?

Väljalaske kuupäev:2020-09-14

    Ühekordsetel plastkõrkudel on elada vähem kui neli kuud.

      Jaanuaris andis riiklik arengu- ja reformikomisjon välja arvamused plastilise saaste kontrolli edasise tugevdamise kohta, tehes selgeks, et käesoleva aasta lõpuks on kogu riigil? toidu- ja joogitööstusel on keelatud kasutada biolagundatavat ühekordselt kasutatavat plastõlga.“Keela Plastik_; tähtaeg, mõned inimesed näevad võimalust teenida varandust: paber Straw ja biolagundatav materjal, mis on valmistatud polüpiimhappelistest õlgedest, plastõlg on praegu üks väheseid alternatiive turul, seal on tohutu turunõudlus.

      Zhejiang Yiwu väikekaubaturul on Straw traditsiooniline jõud.In Yiwu, osales õlgedesse seotud ettevõtted, sealhulgas riik’suurim õlgede tootja Yiwu Shuangtong Daily Necessities Co. Ltd..“Plastic Ban_; epideemia mõjule lisandunud käesoleva aasta esimene pool Yiwu Straw tööstuse bossid ei pruugi olla hea aeg.Viimasel ajal on aga asjad hakanud muutuma.

      Pärast kuudepikkust kehva müüki aasta alguses, Wang Yan oli võimeline võtma palju uusi tellimusi eelmisel kuul.Tema äri on spetsialiseerunud poole tarvikud, millest paber Straw on kõige olulisem.Erinevalt teistest toodetest, Wang Yan ütleb, kõrred don et on selge off hooaeg, kuid kogemus on näidanud, et suvetellimused kipuvad olema veidi suurem.Kuid ülemeremaade tellimuste mahajäämine, august?kasv oli siiski oluliselt suurem kui eelmistel aastatel.

      See s peamiselt seetõttu, et riigis on palju rohkem tellimusi.Pärast seda, kui keeld kuulutati välja jaanuaris, turg kindlasti vaja reaktsiooni aega, ja see peaks olema nüüd [8221; Wang Yan ütles, vaatamata laine tellimusi, kuid kogu “ plastiline keeld” pärast tulevikku paber Straw on veel ebaselge, kuid ta intuited, et“ peaks olema laine turu.

      Zhou Xiaoling sai ka palju tellimusi viimastel kuudel, klient, kes tuleb küsida on kiire järjekoha, sealhulgas paljud kodumaise kuulus kett piima tee brändid.Kolme aasta jooksul ei ole Zhou Xiaoling olnud eriti optimistlik nn? turuga”“ 8220; Paper Straw kaks aastat tagasi tegelikult vallandati üks kord, paljud inimesed, kes sel ajal büroosse sisenesid, ei ole veel toibunud._

      2018 aastal kehtestas Euroopa plastkeelu.”.Ettepaneku kohaselt keelaks 2021 alternatiivsete ühekordselt kasutatavate plasttoodete kasutamise, mis loomulikult sisaldaksid plastkõrsi.Yiwu ärimehed Zhejiang vastas kiiresti, tootmine lihtne paber Straw peagi sai populaarseks Bobo.Mitmed kaupmehed, kes polnud kunagi varem kõrri tõmmanud, Zhou Recals, ostsid ka kalleid seadmeid ja hakkasid tegema paberkõrsi. See stseen, mida ta mäletab, oli sarnane mõne kuu eest puhutud riidehullusele.

      Protsess ei ole mitte ainult sarnane, vaid ka tulemus.Sel ajal täitis suur hulk madala kvaliteediga paberit Straw turu, hinnasõda eakaaslaste vahel ja lõpuks jättis kana sulg.Tänaseni müüvad mõned inimesed Yiwu's ikka veel paberStraw tootmisseadmeid alandatud hinnaga ja selle järg jääb alles täna,“ Sel ajal oli iga Straw paber kasumit umbes ühe sendi, ” Zhou ütles.Nüüd on jäänud vaid mõned sentimeetrid.Sellise väikese kasumiga, milleks küpsetada?_

      Lisaks paberkõrrele on polüpiimhappe kõrred ka suurepärane alternatiiv plastmassist kõrred.Õlu on tekstuuri ja välimuse poolest plastikust õlele lähemal kui paber Straw.Zhao Liyang, kes tegeleb ka Yiwu Straw äriga, keskendub ülemereturgudele.Plastiku kodumaisel keelustamisel ei ole olulist mõju tema äritegevusele, kuid see ei mõjuta tema tähelepanekuid tööstuse.Ta usub, et polüpiimhappe õlg ja traditsiooniline plastõlgede tootmise protsess on väga sarnane, tootmisettevõtte ümberkujundamine on suhteliselt lihtne, polüpiimhappe õlg tulevikus või saab peavoolu.

      Üleminek ei ole täielikult takistusteta.Zhao Liyang ütles, et polüpiimhappe tooraine maksab kõrge, väike tootmine, viimastel aastatel hind on täiesti üles; samal ajal, kuigi tootmisprotsessi on sarnane, sama tootmisseadmed, kuid siiski hõlmab palju tehnilisi probleeme.Plastiline keeld väikeste tehaste mõju kohta on suhteliselt suur.Tööstuse jaoks kogeb järgmine kindlasti uut suurte lainete vooru, Taosha.” Zhao Liyang ütles, et polüpiimhappeõlg ei ole tõenäoliselt spekulatsiooni objektiks.

p2_副本.jpg


      Paper Straw või polü piimhappeõlg, tundub, et õletööstus, isegi kui on olemas “turg”;% oli hull “fried” kuni võimalus ei ole suur.Ärimehed, pime spekuleerimine ei ole soovitav, võite vaadata mõned kuud tagasi sulanud riide ja mõned aastad tagasi paber Straw; tavaliste tarbijate jaoks võite olla kindel, et “keelustada plastik” ei mõjuta kõiki õnnelikud juua piima tee.

Saatke sõnum sellele tarnijale

  • Et:
  • Guilin Crystal Code Electronic Technology Co., Ltd.
  • *Sõnum:
  • Minu meiliaadress:
  • Telefon:
  • Minu nimi:
Ole ettevaatlik:
Saatke pahatahtlikku kirja, teatati korduvalt, külmutaks kasutaja
See tarnija võtab ühendust 24 tunni jooksul.
Selle toote kohta pole praegu päringuid.
Guilin Crystal Code Electronic Technology Co., Ltd.

Töö nimetus: Technical Director

Osakond: Development Department

Ettevõtte telefon: +86 13307735577

E-post: Võta meiega ühendust

Mobiiltelefon: +86 13307735577

Veebisait: glccet.estb2b.com

Aadress: Room 421, No.8 Innovation Road, Information Industry Park, North of Chaoyang Road, Qixing District, Guilin, Guangxi, China

Smart telefoni vaatamine, Bluetooth-kell
Täisekraan nutikas telefon
Elutuba super lahe kala paak
Naiste ultra pikkad seksikas ripsmed
Toiteväärtuslik super-vitamiin C juustu joomine
Mugav väljas laud
Ultra-arukad värviprinterid
Väli suur fänn
Premium punane vein
Väga väike mugav USB-salvestuskett
top