Kaheksa näpunäidet, et juveelid kestaksid kauem, säilitades need korrektselt

Väljalaske kuupäev:2020-06-02

Kaheksa näpunäidet, et juveelid kestaksid kauem, säilitades need korrektselt

Sa võid oma pärleid hoida samamoodi nagu kulda.Eksperdid jagavad parimat viisi sinu kallite aksessuaaride eest hoolitsemiseks ja säilitamiseks.

11.jpg

Pärast pommi kulutamist kallitele kaelakettidele ja luksusliku kõnerõnga peale, on mõttekas neist kõige rohkem välja saada.Olgu see moeehted või väärishõbe ja kuld, hoolitsedes selle eest, kuidas neid hoida, saab tagada, et need kestavad kaua.Garima Singh, kaasasutaja ja tegevjuhtblingvine.comja ehete disainer Pooja Vaswani, jagada näpunäiteid, kuidas hoolitseda oma ehted tükid:


* Puhastage oma ehted enne ladustamist: higi muudab tükkide värvi ja muudab need vanaks.Seega on oluline, et enne ladustamist pühiksid ehtedelt kogu higi ära ja hoiaksid seda peidetud kohtades.Ideaalis, salvestada need ehtekarp koos mitme pesa või salvestada neid eraldi kastides nad tulid, et vältida kriimustamist.


* Õhukindel kast või lukk: hoida oma ehteid õhukindlas karbis või lukk, et säilitada Poola veel pikemat aega.Teie väärispärlite tükid peaksid olema peidetud riidest vooderdatud ehtekarpi või mähitud pehmesse kangasse, et säilitada pärlite sära ja kvaliteeti.


* Kasutage mustusevastast paberit: säilitades oma ehteid, püüdke iga tükk mässida määrustiku- või klaaskangasse.Pinnasevastane paber säilitab ehete sära.


* Eraldamine on vajalik: Ärge hoidke kahte erinevat tüüpi ehteid ühes karbis.Oluline on hoida oma ehteid eraldi ehtekarbis või turvatud konteinerites, mis takistavad teie lelusid ringi liikumast ja nende kriipimist ja lõhkumist.


* Vältida kanda õrn ehted ajal keetmine, gyming, ujumine, või mis tahes majapidamistöid.


* Hoia eemale äärmuslikust kuumusest ja valgusest, sest kalliskivid nagu kunzite võivad tuhmuda või muutuda.


Pane alati oma ehted peale, kui riietud.Seda tuleks teha pärast meigi, kosmeetika, parfüümi ja kreemide kasutamist, et vältida õrnade esemete kahjustamist.


* Puhasta oma ehted sooja veega, kerge vedel seep ja pehme pintsel klaaskausis.Kuivata see enne tagasi ladustamist põhjalikult.Üks võiks kasutada väärismetallide poleerimisklapi, et eemaldada määre.

PU Leather Ring Box.jpg


Saatke sõnum sellele tarnijale

  • Et:
  • HONG KONG JUNLIN PACKAGING CO., LIMITED
  • *Sõnum:
  • Minu meiliaadress:
  • Telefon:
  • Minu nimi:
Ole ettevaatlik:
Saatke pahatahtlikku kirja, teatati korduvalt, külmutaks kasutaja
See tarnija võtab ühendust 24 tunni jooksul.
Selle toote kohta pole praegu päringuid.
top